Cursed mountain
Cursed mountain

Cursed mountain

Vanaf:2,99

Met de horror game Cursed Mountain zit je op het puntje van je stoel van gruwelijke spanning. De game speelt zich eind jaren '80 af en in de game neem jij de rol aan van onverschrokken bergbeklimmer Eric Simmons, die op een missie is naar de toppen van Mt. Chomolonzo in de Himalayas, op zoek naar zi


EAN
4020628504380
Merk
Deep silver
Model
CURSED MOUNTAIN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Met de horror game Cursed Mountain zit je op het puntje van je stoel van gruwelijke spanning. De game speelt zich eind jaren '80 af en in de game neem jij de rol aan van onverschrokken bergbeklimmer Eric Simmons, die op een missie is naar de toppen van Mt. Chomolonzo in de Himalayas, op zoek naar zijn verdwenen broer.
Tijdens de beklimming van de berg ontdekt hij een eeuwenoude vloek: de zielen van de overleden mensen in de regio dwalen al jaren rond, gevangen in de 'Shadow World'. Dorpsbewoners, bedevaartgangers, bergbeklimmers en Boeddhistische monniken - dood, maar nog niet gereincarneerd - blijven allemaal achter op de berg.
Vreselijke visioenen desorienteren de bergbeklimmer en geesten en demonen blokkeren zijn pad. Maar de vraag blijft - is zijn broer nog in leven?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.