Cursed mountain
Cursed mountain

Cursed mountain

Vanaf:39,99

Het verhaal van 'Cursed Mountain' speelt zich af in de jaren tachtig. Je speelt een bergbeklimmer op zoek naar je verloren broer. Tijdens de beklimming van de berg ontdekt hij een eeuwenoude vloek: de zielen van de overleden mensen in de regio dwalen al jaren rond, gevangen in de 'Shadow World'. Dor


EAN
4020628504380
Merk
Deep silver
Model
CURSED MOUNTAIN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het verhaal van 'Cursed Mountain' speelt zich af in de jaren tachtig. Je speelt een bergbeklimmer op zoek naar je verloren broer. Tijdens de beklimming van de berg ontdekt hij een eeuwenoude vloek: de zielen van de overleden mensen in de regio dwalen al jaren rond, gevangen in de 'Shadow World'. Dorpsbewoners, bedevaartgangers, bergbeklimmers en Boeddhistische monniken - dood, maar nog niet gereïncarneerd - blijven allemaal achter op de berg. Hier blijft het niet bij, want voor je het weet sta je oog in oog met allerlei smerige beesten en ander gespuis. Je zult al deze obstakels moet overwinnen om je broer ooit nog terug te zien. De grote vraag van 'Cursed Mountain' is immers, is je broer nog in leven?

Ontdek de adembenemende uitzichten van het dak van de wereld, zoals je nog nooit hebt gezien in een game en kom meer te weten over de achtergrond van het Tibetaanse boeddhisme; het geloof en de spookverhalen die de ronde doen. De totale gamewereld van 'Cursed Mountain' is altijd zichtbaar.

Maak je borst maar nat voor een angstaanjagend, en steenkoud, avontuur!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.