Cursed fates: the headless horseman
Cursed fates: the headless horseman

Cursed fates: the headless horseman

Vanaf:11,00

Collector’s Edition bevat:- Bonushoofdstuk- Uitgebreide spelgids- Wallpapers en meer!Een hoofdloze ruiter zaait paniek in “Cursed Fates: The Headless Horseman Collector’s Edition”. Help de inwoners van Sleepy Hollow om de vloek te verbreken! Het is 1799. In het noordelijkste puntje van de st


EAN
8715181991918
Merk
Denda
Model
CURSED FATES: THE HEADLESS HORSEMAN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Collector’s Edition bevat:
- Bonushoofdstuk
- Uitgebreide spelgids
- Wallpapers en meer!

Een hoofdloze ruiter zaait paniek in “Cursed Fates: The Headless Horseman Collector’s Edition”. Help de inwoners van Sleepy Hollow om de vloek te verbreken!

Het is 1799. In het noordelijkste puntje van de staat New York ligt het kleine stadje Sleepy Hollow. Zoals zo vaak het geval is, herbergt ook dit kleine oord een groot mysterie. Een geheim huwelijk en een nieuw testament hebben een vreselijke vloek over het stadje afgeroepen. Ontdek welke verschrikkelijk legende werkelijkheid is geworden en geniet van fantastische extra’s in dit spannende spel.

Wanneer agent Crane naar Sleepy Hollow wordt gestuurd is hij ervan overtuigd dat de moordenaar menselijk is. Hij gelooft de verhalen van de angstige inwoners niet. Een hoofdloze ruiter? Dat bestaat niet! Maar al snel beseft agent Crane dat niet alles wetenschappelijk verklaard kan worden. Een afschrikwekkend wezen is teruggekeerd uit de hel! Ga de strijd aan met het bovennatuurlijke en voer opdrachten uit voor levende én dode burgers. Geniet van deze prachtige Collector’s Edition inclusief bloedstollend bonushoofdstuk, handige spelgids, wallpapers en screensavers. Durf jij het op te nemen tegen de hoofdloze ruiter?

Kenmerken
Ontdek de geheimen van het kleine stadje en neem het op tegen de hoofdloze ruiter
Help agent Crane en verbreek de vloek
Voer opdrachten uit voor dode en levende burgers
Verken meer dan 50 locaties
Volledig Nederlandstalig

Systeemeisen
Besturingssysteem: Windows 2000/Windows XP/Windows Vista/Windows 7
Processor: 1 GHz
Geheugen: 512Mb RAM
DirectX: Versie 9

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.