Crysis: warhead
Crysis: warhead

Crysis: warhead

Vanaf:12,00

Crysis Warhead is een standalone uitbreidingspakket voor het schietspel Crysis. Dit wil zeggen dat je het origineel niet nodig hebt om te kunnen spelen. In Crysis Warhead speel je de rol van Sergeant Sykes, die door zijn vrienden ook wel liefkozend 'Psycho' genoemd wordt. Je beleeft het verhaal uit


EAN
5030930087340
Merk
Electronic arts
Model
CRYSIS: WARHEAD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Crysis Warhead is een standalone uitbreidingspakket voor het schietspel Crysis. Dit wil zeggen dat je het origineel niet nodig hebt om te kunnen spelen. In Crysis Warhead speel je de rol van Sergeant Sykes, die door zijn vrienden ook wel liefkozend 'Psycho' genoemd wordt. Je beleeft het verhaal uit het origineel opnieuw, maar nu vanuit het perspectief van deze militair. Hiernaast zal de uitbreiding nieuwe multiplayermogelijkheden bevatten.

Net zoals in andere spellen in de Crysis-reeks speelt het nanosuit een belangrijke rol. Dit pak verandert elke goedgetrainde soldaat in een supersoldaat. Dat het verhaal uit het oogpunt van Psycho wordt gespeeld, moet de gamer nog bruter maken.

Psycho beschikt over meer wapens en kan beter omgaan met explosies en intense actie. Crysis Warhead is dan ook geen tactische schietspel, maar eentje waar je met lompe kracht in moet duiken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.