Criminal minds
Criminal minds

Criminal minds

Vanaf:6,39

Werk samen met de BAU om een seriemoordenaar en een gevaarlijke bommenlegger te stoppen in het spannende spel “Criminal Minds”! De “Behavioral Analysis Unit” (BAU) is een afdeling van de FBI die gespecialiseerd is in het maken van daderprofielen. Sluit je aan bij de BAU om twee zinderende z


EAN
8715181991857
Merk
Denda
Model
CRIMINAL MINDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Werk samen met de BAU om een seriemoordenaar en een gevaarlijke bommenlegger te stoppen in het spannende spel “Criminal Minds”!
De “Behavioral Analysis Unit” (BAU) is een afdeling van de FBI die gespecialiseerd is in het maken van daderprofielen. Sluit je aan bij de BAU om twee zinderende zaken op te lossen! Zoek naar aanwijzingen op 25 prachtige locaties en kom steeds dichterbij de waarheid terwijl je samenwerkt met JJ, Hotch, Morgan, Prentiss, Reid, Garcia and Rossi.

Ondervraag verdachten tijdens speciale minigames waarin je daderprofielen maakt. Gebruik de informatie die je verzamelt tijdens het spelen van meer dan 40 uitdagende puzzels om de criminelen te vinden terwijl ze jou proberen te misleiden. Geniet van fraaie locaties vol verborgen voorwerpen. Bewijs de beroemde teamleden van de BAU dat je niet voor hen onderdoet. Wees een waardevolle collega en los de zaken op!

Meer over het spel:
- Criminal Minds is bekend van tv
- Geniet van twee intense zaken met opzienbarende locaties en sluwe criminelen
- Ontrafel 40 uitdagende puzzels terwijl je het onderzoek voortzet
- Geef je over aan 25 unieke en intense zoek en vind locaties
- Het volledige Criminal Minds team staat je bij
- Nederlandstalig spel

Systeemeisen
- Besturingssysteem: Windows XP/Vista/7/8
- Processor: 1.8 GHz
- Geheugen: 512 MB RAM
- DirectX: Versie 9.0

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.