Create
Create

Create

Vanaf:11,98

Create is een puzzelgame waarbij je zelf puzzels mag verzinnen of extra uitdagingen aan bestaande puzzels kunt toevoegen. Create stelt je inlevingsvermogen en creativiteit tot het uiterste op de proef! Create is gericht op het gehele gezin. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je coole omgevin


EAN
5030930092757
Merk
Electronic arts
Model
CREATE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Create is een puzzelgame waarbij je zelf puzzels mag verzinnen of extra uitdagingen aan bestaande puzzels kunt toevoegen. Create stelt je inlevingsvermogen en creativiteit tot het uiterste op de proef!

Create is gericht op het gehele gezin. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je coole omgevingen maakt met gebruikersvriendelijke hulpmiddelen. Animeer objecten, texturen en ontwerpen die je level tot leven brengen!

In Create betreed je een wereld waarin spelen centraal staat. Speel nieuwe hulpmiddelen, objecten, leuke uitdagingen en nog veel meer vrij. Bouw een unieke wereld en voeg er vervolgens dieren, robots of zelfs dinosauriërs aan toe! Create is leuk voor zowel meisjes als jongens!

De puzzels in Create stellen je denkvermogen flink op de proef. Probeer een bal naar de andere kant van het level te krijgen zonder de grond te raken of zorg dat een fiets met behulp van een skateboard en ballonnen de finishlijn haalt. Je kan het zo gek niet bedenken of het zit in Create!

Hou je hoofd erbij om met creatieve oplossingen te komen in Create!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.