Crash time 4: the syndicate
Crash time 4: the syndicate

Crash time 4: the syndicate

Vanaf:29,99

Waan jezelf met de racegame CRASH TIME 4 in een heuse blockbuster met een spannend plot en vol indrukwekkende actiescènes. Help twee agenten in de Duitse stad Keulen met het ontmaskeren van een meedogenloos misdaadsyndicaat. CRASH TIME 4 biedt spectaculaire stunts en adembenemende crashes in prach


EAN
5060201651802
Merk
Pqube
Model
CRASH TIME 4: THE SYNDICATE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Waan jezelf met de racegame CRASH TIME 4 in een heuse blockbuster met een spannend plot en vol indrukwekkende actiescènes. Help twee agenten in de Duitse stad Keulen met het ontmaskeren van een meedogenloos misdaadsyndicaat.

CRASH TIME 4 biedt spectaculaire stunts en adembenemende crashes in prachtige graphics en voorzien van schitterende visuele effecten.

Kies uit één van de 40 volledig aanpasbare en breekbare auto's, en rij door een compleet open wereld die bestaat uit 5 scenario's (snelweg, haven, bos, vallei en politietraining).

Neem het online op tegen maximaal 7 tegenstanders tegelijk in de CRASH TIME 4 online multiplayer mode en ervaar totale chaos!

Kenmerken:Neem het één tegen één op tegen de beste chauffeurs van het syndicaat. Maak gebruik van o.a. beveiligingscamera's om ze in de gaten te houden en hun deals te verstoren.
Het random generated traffic systeem zorgt er voor dat geen enkele race hetzelfde is.
Maak gebruik van verschillende updates en wapens zoals spikes, nitro's, bepantsering en nog veel meer!
Ontrafel het plot op jouw manier: Los cases op of rij vrij door de open wereld en speel mini-missies.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.