Craft of gods  (dvd-rom)
Craft of gods  (dvd-rom)

Craft of gods (dvd-rom)

Vanaf:36,99

Craft of Gods is een fantasy MMORPG gebaseerd op Slavische mythologie. Craft of Gods is de grootschalige online game waarin keuzevrijheid centraal staat. Je bent vrij om te kiezen hoe je je personage wilt maken met het unieke klassenvrije systeem, hoe je het wilt spelen en zelfs of je er wel of niet


EAN
8000255520041
Merk
Iceberg interactive
Model
CRAFT OF GODS (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Craft of Gods is een fantasy MMORPG gebaseerd op Slavische mythologie. Craft of Gods is de grootschalige online game waarin keuzevrijheid centraal staat. Je bent vrij om te kiezen hoe je je personage wilt maken met het unieke klassenvrije systeem, hoe je het wilt spelen en zelfs of je er wel of niet voor wilt betalen!

Craft of Gods geeft je de mogelijkheid om elk monster in de game te bestijgen. Ben jij moe? Geen enkel probleem rij lekker verder op een beer, een schorpioen, een jaguar of wat je maar leuk vindt!

Craft of Gods geeft zowel liefhebbers van Players vs Environment (PvE) als Player vs Player (PvP) georiënteerde gamers een unieke ervaring. Craft of Gods heeft een verslavende eind-game gebaseerd op een Realm vs Realm (RvR) systeem: bewijs dat je de sterkste guild hebt en verkrijg unieke goddelijke krachten door een Halfgod te worden!

Je kunt kiezen tussen zes verschillende rassen verdeeld in drie facties, Light, Darkness en Neutral, om een karakter te kiezen dat compleet naar eigen wens gemaakt kan worden. In Craft of Gods bestaat geen klassen systeem, alleen vaardigheden: elke speler kan kiezen tussen veertien vaardigheden, die elke beschikken over vijftien powers – voor een totaal van 210 verschillende vaardigheden die je verzekeren van oneindig veel opties!

Craft of Gods is de enige MMORPG die de speler laat kiezen tussen een pay-to-play (P2P)-server en een free-to-play (F2P)-server. Wanneer je op de P2P-server wilt spelen moet er abonnementsgeld van 8,90 euro per maand worden betaald. Als je niet dit maandelijkse bedrag wilt betalen, kun je kiezen voor de F2P-server: je kunt dan gratis spelen. Behalve dat er dan een paar beperkingen zijn, is het spel hetzelfde als op de P2P-server en krijg je een virtueel geld bedrag dat 50 euro waard is, om uit te kunnen geven in de in-game item shop. Voor additionele items gelden wel micro-transacties.

Beleef online actie gebaseerd op Slavische mythologie met Craft of Gods!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.