Counter strike: source
Counter strike: source

Counter strike: source

Vanaf:29,99

Counter-Strike: Source bevat de nieuwste online games van Valve. Counter-Strike is de meest gespeelde actiegame ter wereld en bestaat uit een mix van eliminatieopdrachten en gameplay in teamverband, en de aanwezigheid van een economie. Dit alles zorgt voor een online actie-belevenis met ongelofelijk


EAN
5030930048341
Merk
Electronic arts
Model
COUNTER STRIKE: SOURCE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Counter-Strike: Source bevat de nieuwste online games van Valve.
Counter-Strike is de meest gespeelde actiegame ter wereld en bestaat uit een mix van eliminatieopdrachten en gameplay in teamverband, en de aanwezigheid van een economie. Dit alles zorgt voor een online actie-belevenis met ongelofelijke diepgang en veel realisme. In Counter-Strike: Source krijgt deze legendarische game een grondige opfrisbeurt, met grafische verbeteringen zoals modellen met meer polygonen, schaduwen en weerspiegelende wateroppervlakken, die allemaal een extra dimensie geven aan de nieuwe personages, voorwerpen en omgevingen. Counter-Strike: Source bevat naast de beroemde maps uit het originele spel ook gloednieuwe maps.

Behalve de bekroonde gameplay van Counter-Strike bevat deze titel ook Half-Life 2: Deathmatch, met supersnelle actie in levensecht gesimuleerde omgevingen, en Day of Defeat: Source, Valve's online actiethriller die zich afspeelt op het Europese slagveld tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Alle realtime gameplay en geavanceerde graphics in Counter-Strike: Source zijn mogelijk gemaakt door Source, de engine-technologie van Valve.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.