Confrontation
Confrontation

Confrontation

Vanaf:3,00

Confrontation is gebaseerd op de populaire gelijknamige tabletop fantasy wargame. Net als de strategiegame Dawn of War geeft Confrontation je de beschikking over virtuele replica's van echte miniaturen. Beleef strategische actie met rollenspel-elementen in dit uitdagende strategiespel!Confrontation


EAN
3512289018357
Merk
Focus multimedia
Model
CONFRONTATION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Confrontation is gebaseerd op de populaire gelijknamige tabletop fantasy wargame. Net als de strategiegame Dawn of War geeft Confrontation je de beschikking over virtuele replica's van echte miniaturen. Beleef strategische actie met rollenspel-elementen in dit uitdagende strategiespel!

Confrontation speelt zich af in het fantastische en originele universum Aarklash. Als het Tijdperk van Rag'narok nadert, vechten vier facties om heerschappij over het land. Je strijdt tegen de brute Orcs van Tree-Spirit, de woeste Wolfenpacks, de gevreesde krijgers van Griffon en de angstaanjagende wezens van de Schorpioen in een bloedstollende campagne!

Confrontatie daagt je uit om een team van elite soldaten te leiden. Werf nieuwe bondgenoten, ontwikkel je aanvalsmogelijkheden en rust je squadron uit met de krachtigste wapens terwijl je tegen het kwaad vecht. Door je eenheden op tactische wijze in te zetten, kun je een bijna-dood situatie omzetten in een epische overwinning!

Beleef strategische actie in een boeiend fantasy-universum met Confrontation op de pc!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.