Conflict desert storm 2
Conflict desert storm 2

Conflict desert storm 2

Vanaf:22,90

Volg de activiteiten van de sterkste eenheid van de Special Forces. Conflict Desert Storm 2 neemt je mee 300km achter de vijandelijke linies. Als A-eenheid zal je de meest kritische missies moeten uitvoeren. Je doelstellingen: de chemische en scud bedreiging van de vijand elimineren en de Elite Repu


EAN
5021290021839
Merk
Sci
Model
CONFLICT DESERT STORM 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Volg de activiteiten van de sterkste eenheid van de Special Forces. Conflict Desert Storm 2 neemt je mee 300km achter de vijandelijke linies. Als A-eenheid zal je de meest kritische missies moeten uitvoeren. Je doelstellingen: de chemische en scud bedreiging van de vijand elimineren en de Elite Republikeinse Garde neutraliseren Kenmerken:
- Ga de strijd aan als Amerikaanse Elite Soldaten of kies voor de Britse SAS afdeling.
- Maak gebruik van de originele wapens die de Elite krachten ook ter beschikking hebben.
- Geniet van de nieuwste programmeer technieken en geef commando¿s aan jouw mensen.
- Test je lef in 10 zeer gevarieerde missies. Zo moet je iemand ongemerkt bevrijden uit een gevangenis, de volgende missies is een keiharde tank battle.
- Een ongekende AI zal anticiperen op jouw acties, zet de aanval in met meerdere squads en zorg voor een vlekkeloos verloop.
- Verhoog de skill levels van je mensen, aan de hand van jouw tactieken zullen jouw soldaten zich gaan ontwikkelen en krijgt iedereen verschillende soldaten.
- De engine uit het eerste deel heeft een flinke oppoetsbeurt gehad, zodat we nu nog meer mogen gaan genieten van details.
Lichteffecten, nieuwe wapens, verbeterde AI en nog veel meer zullen nu sterk verbeterd zijn.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.