Command  conquer: red alert 3
Command  conquer: red alert 3

Command conquer: red alert 3

Vanaf:50,00

De waanzinnige wereld van Red Alert is helemaal terug met Command & Conquer: Red Alert 3 voor PC en Xbox 360, luchtig en overdreven als vanouds!Na een oorlog van vele jaren lijkt de overwinning voor de geallieerden eindelijk onvermijdelijk. De Sovjets hebben zich teruggetrokken achter de muren van h


EAN
5030946066650
Merk
Electronic arts
Model
COMMAND CONQUER: RED ALERT 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De waanzinnige wereld van Red Alert is helemaal terug met Command & Conquer: Red Alert 3 voor PC en Xbox 360, luchtig en overdreven als vanouds!

Na een oorlog van vele jaren lijkt de overwinning voor de geallieerden eindelijk onvermijdelijk. De Sovjets hebben zich teruggetrokken achter de muren van het Kremlin. Wanhopig grijpen ze naar hun laatste redmiddel: een experimentele tijdmachine. Ze willen terugreizen in de tijd en Albert Einstein elimineren voordat hij de technieken bedenkt die leidden tot de geallieerde overmacht. De missie is een succes. Wanneer de Sovjets terugkeren naar hun eigen tijd, is de positie van de geallieerden inderdaad verzwakt. Maar voordat ze hun overwinning kunnen vieren, ontdekken ze dat door hun handelingen een gevaarlijke nieuwe supermacht is ontstaan: het mysterieuze en technologisch geavanceerde Rijk van de Rijzende Zon. Welkom in de Derde Wereldoorlog.

Online Multiplayer Modi


In Red Alert 3 spelen alle drie de facties de hoofdrol in hun eigen spectaculaire campagnes, met coöp-missies, exclusief ontworpen om samen met een bondgenoot aanvallen te coördineren en een strategie te ontwikkelen. Ga online en speel samen met een vriend de volledige campagne uit of rekruteer een van de negen AI-commandanten, elk met een unieke speelstijl en persoonlijkheid.

Spectaculaire Zeeslagen


De meeste RTS-games houden zich verre van zee-oorlogen, maar Red Alert 3 kiest vol trots het ruime sop. De zee is de nieuwe vindplaats van essentiële grondstoffen en veel eenheden en structuren kunnen nu zowel op het land als op het water worden ingezet. Spelers die geen natte voeten willen, zullen een zware dobber hebben aan de totale wereldverovering.

Coöp zoals het hoort


Elke missie is volledig ontworpen voor een soepele samenwerking van meerdere spelers. Vecht zij aan zij met online vrienden of een van de negen AI-commandanten (drie voor elke factie). Elke AI-commandant heeft een unieke persoonlijkheid en vechtstijl die goed van pas kunnen komen in bepaalde situaties.

Een nieuwe dreiging uit het oosten


Het Rijk van de Rijzende Zon is een technologisch rijk van terreur. Het ontwerp van hun eenheden is beïnvloed door science-fiction, martial-arts en robotica. De futuristische eenheden van dit rijk kunnen verschillende vormen aannemen en zijn gespecialiseerd in zee-oorlogen.

De Sterrencast van Red Alert 3


De bekende live-actie video's van Command & Conquer zijn terug, met maar liefst 60 minuten HD-beeldmateriaal en het grootste aantal topacteurs ooit in de geschiedenis van Command & Conquer.

In Red Alert 3 vind je natuurlijk alles wat de serie tot een groot succes heeft gemaakt: de onnavolgbare humor, de zwaar aangezette stijl en de snelle gameplay vol actie. Maar Red Alert 3 verlegt opnieuw de grenzen van het genre met de introductie van een spectaculaire coöp-campagne en een focus op zee-oorlogen. Gepantserde gevechtsberen, sonische dolfijnen, Tesla-troepen, gemene gevechtshonden, menselijke kanonnen en Tanya. Welkom terug!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.