Code of honor - the french foreign legion
Code of honor - the french foreign legion

Code of honor - the french foreign legion

Vanaf:17,00

De code of honor van een legionair: een verzameling regels voor modelgedrag, die zijn opgesteld voor het Franse vreemdelingenlegioen. De twee belangrijkste regels zijn: 1. Legionair, jij bent een vrijwilliger die Frankrijk dient met eer en trouw. 2. De opdracht is heilig en je voert hem tot het eind


EAN
5906961199126
Merk
Easy interactive
Model
CODE OF HONOR - THE FRENCH FOREIGN LEGION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De code of honor van een legionair: een verzameling regels voor modelgedrag, die zijn opgesteld voor het Franse vreemdelingenlegioen. De twee belangrijkste regels zijn: 1. Legionair, jij bent een vrijwilliger die Frankrijk dient met eer en trouw. 2. De opdracht is heilig en je voert hem tot het einde uit, zo nodig met gevaar voor eigen leven. Je hebt respect voor de wet, gedragsregels in oorlogstijd en internationale verdragen.
Sluit je aan bij het Franse vreemdelingenlegioen en doe mee aan de nieuwste internationale operatie: het beëindigen van een burgeroorlog in Ivoorkust. Samen met je kameraden vecht je op levensechte locaties met de authentieke wapens en uitrusting van het vreemdelingenlegioen, zoals het FAMAS-aanvalsgeweer, de LRAC-raketwerper, het FR F2-sluipschuttergeweer en het HK USP-pistool.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.