Clones
Clones

Clones

Vanaf:29,99

Clones is een vriendelijke, leuke en boeiende evolutie van het klassieke Lemmings puzzelgenre met een robuuste internet-multiplayer voor extra spelplezier. De Intergalactic CloneMaster Organisatie heet je welkom! Neem de toeristische route en los leuke en uitdagende problemen op! Clones heeft versc


EAN
5060199420589
Merk
Lace mamba
Model
CLONES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Clones is een vriendelijke, leuke en boeiende evolutie van het klassieke Lemmings puzzelgenre met een robuuste internet-multiplayer voor extra spelplezier. De Intergalactic CloneMaster Organisatie heet je welkom! Neem de toeristische route en los leuke en uitdagende problemen op!

Clones heeft verschillende spelmodi, power-ups, leaderboards en een ingebouwde level-editor die werd gebruikt om de singleplayer campagne te maken met meer dan 150 puzzels. Daarnaast zijn er elf uitdagende CloneMaster bazen in vijf regio's van de Clones Planet te vinden!

Leid je klonen door meer dan 150 ingewikkelde puzzels op je pelgrimstocht om alle obstakels te overwinnen. Met een constante stroom aan lopende klonen is het jouw taak om ze in goede banen te leiden. Daarbij zijn er speciale morphing Clones die je kunt inzetten om specifieke puzzels op te lossen!

Geniet van de spanning als je je tegenstanders tijdens het online spelen te slim af bent. Speel tegen je vrienden of co-op in één van de meer dan 50 multiplayer levels, of maak er meer met behulp van de ingebouwde level editor!

De Clones blijven lopen en alleen jij kunt ze de juiste richting op sturen in Clones op de pc!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.