Civilization pack: civilization 3 en 4
Civilization pack: civilization 3 en 4

Civilization pack: civilization 3 en 4

Vanaf:49,99

Civilization III is het derde deel in de turn-based strategyserie Civilization van Sid Meier. Civ III heeft in vergelijking met zijn voorgangers een flinke verbetering op het gebied van graphics en geluid ondervonden.De speler kan met behulp van civilisaties een wereld creëren naar zijn wil. Hierin


EAN
8716051050063
Merk
Media sales & licensing
Model
CIVILIZATION PACK: CIVILIZATION 3 EN 4

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Civilization III is het derde deel in de turn-based strategyserie Civilization van Sid Meier. Civ III heeft in vergelijking met zijn voorgangers een flinke verbetering op het gebied van graphics en geluid ondervonden.

De speler kan met behulp van civilisaties een wereld creëren naar zijn wil. Hierin moet de speler proberen om rekening te houden met andere spelers, de natuur en de omstandigheden. Om het spel te winnen kan er worden geprobeerd om werelddominatie te bereiken, een ruimteschip te bouwen of een legendarische, culturele status te bereiken.

Civilization IV is het vierde deel uit de strategiereeks van Sid Meier. Naast de diepgaande gameplay en de functionele graphics kunnen de liefhebbers in vergelijking met Civ III enkele grote verbeteringen verwachten. Zo moeten spelers meer controle uitoefenen over de overheid, zijn er religies toegevoegd. Er zijn nu ook meerdere multiplayer-mogelijkheden zoals internet, LAN of e-mailbased.

Dit verzamelpack bestaat uit:  • Civilization III

  • Civilization IV

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.