Civilization - beyond earth
Civilization - beyond earth

Civilization - beyond earth

Vanaf:12,00

Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™ Is een nieuwe science fiction-toevoeging aan de bekroonde Civilization franchise. In de toekomst hebben wereldwijde gebeurtenissen geleidt tot een onzekere toekomst voor de mensheid. Terwijl het mensenras probeert te herstellen, concentreren de machtigst


EAN
5026555063807
Merk
2k games
Model
CIVILIZATION - BEYOND EARTH

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™
Is een nieuwe science fiction-toevoeging aan de bekroonde Civilization franchise. In de toekomst hebben wereldwijde gebeurtenissen geleidt tot een onzekere toekomst voor de mensheid. Terwijl het mensenras probeert te herstellen, concentreren de machtigste landen zich op ruimtereizen om een nieuwe start te maken voor de mensheid. Je maakt deel uit van een expeditie die als taak heeft een nieuw thuis te vinden weg van de aarde. Een nieuw hoofdstuk zal aanbreken voor de mensheid wanneer je je mensen naar een nieuwe wereld leidt en een nieuwe beschaving sticht in de ruimte. Ontdek en koloniseer een vreemde planeet, onderzoek nieuwe technologieën, groei machtige legers, bouw wonderen en vorm het aangezicht van je nieuwe wereld. Gedurende je reis maak je kritische beslissingen. Van je keuze in sponsor
en de samenstelling van je kolonie tot de ideologie van je beschaving, iedere beslissing creëert meer mogelijkheden.

Kenmerken:
• Voed het avontuur: Stel een culturele identiteit vast door tussen 8 verschillende sponsoren te kiezen, ieder met hun eigen leider en unieke voordelen. Stel je ruimteschip, vracht en kolonisten samen door keuzes te maken die direct de startomstandigheden op de nieuwe planeet beïnvloeden.
• Koloniseer een vreemde wereld: Ontdek de voordelen en gevaren van een nieuwe planeet, met gevaarlijk terrein, mystieke bronnen en vijandige levensvormen die compleet anders zijn dan op aarde. Bouw nederzettingen, graaf oude buitenaardse relikwieën op, bedwing nieuwe levensvormen, ontwikkel bloeiende steden en zet handelsroutes op om welvaart voor je mensen te creëren.
• Technologie Web: Reflecterend op vooruitgang in een onzekere toekomst, vindt technische progressie plaats door middel van een aantal non-lineaire keuzes die invloed hebben op de ontwikkeling van de mensheid. Het “Tech Web” is opgebouwd rond drie uitgebreide thema’s, elk met een eigen overwinningsconditie.
• Quest Systeem: Quests zijn doordrenkt met verhalen over de planeet en helpen je je weg te vinden door een reeks extra missies die bijdragen aan het verzamelen van middelen, het upgraden van units en de vooruitgang in de game.
• Orbital Layer: Bouw en implementeer geavanceerde militaire, economische en wetenschappelijke satellieten die strategische aanvallen en verdediging bieden, evenals ondersteuning uit de ruimte.
• Aanpassen van Units: Speel verschillende upgrades vrij door het Tech Web en pas je units aan aan de hand van je speelstijl.
• Multiplayer: Tot aan 8 spelers kunnen samen strijden over de heerschappij van een nieuwe buitenaardse wereld.
• Mod ondersteuning: Volledige mod ondersteuning laat het toe je speelervaring te veranderen en uit te breiden.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.