City of fools
City of fools

City of fools

Vanaf:8,25

Onderzoek een mysterieuze UFO-doOfpotaffaire in ""City Of Fools"" en beleef een avontuur in het bijzondere stadje Tundel!Kruip in de huid van een journalist die altijd vreemde zaken krijgt voorgeschoteld. Je wordt door je baas naar het stadje Tundel gestuurd om een mogelijke UFO-signalering te onder


EAN
8715181992199
Merk
Denda
Model
CITY OF FOOLS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Onderzoek een mysterieuze UFO-doOfpotaffaire in ""City Of Fools"" en beleef een avontuur in het bijzondere stadje Tundel!


Kruip in de huid van een journalist die altijd vreemde zaken krijgt voorgeschoteld. Je wordt door je baas naar het stadje Tundel gestuurd om een mogelijke UFO-signalering te onderzoeken. De burgemeester kan je meer vertellen maar eerst eisen de inwoners van het stadje je aandacht op. Is er echt een UFO gezien Of houdt iemand de boel voor de gek?

Ontdek wat er aan de hand is in Tundel en verken het stadje terwijl je op zoek gaat naar de burgemeester. Praat met de eigenaardige inwoners en vind antwoorden en aanwijzingen op meer dan 500 verschillende locaties. De bewoners van Tundel helpen je alleen als je hen eerst helpt! Geniet van vermakelijke mini-games, koop waardevolle voorwerpen en zorg ervoor dat het spoor niet doodloopt. Je zult je zeker vermaken met dit grappige zoek en vind spel!

Meer over het spel:


- Onthul een complot in dit vrolijke zoek en vind avontuur
- Praat met de opmerkelijke inwoners van het stadje en vind aanwijzingen en antwoorden op 500 locaties
- Geniet van tien verschillende, vermakelijke mini games
- Verdien genoeg geld om nuttige voorwerpen te kopen en vind de burgemeester

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.