City builder
City builder

City builder

Vanaf:8,00

Neem de teugels in handen van een groeiend bouwbedrijf, neem personeel aan, schaf voertuigen aan en stuur ze eropuit om bouwcontracten af te wikkelen voor de stad. Om uw omzet te verhogen neemt u een groot aantal bouwprojecten aan, waaronder het plaatsen van voetbalstadions en entertainmentcentra op


EAN
5060020476426
Merk
Excalibur
Model
CITY BUILDER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Neem de teugels in handen van een groeiend bouwbedrijf, neem personeel aan, schaf voertuigen aan en stuur ze eropuit om bouwcontracten af te wikkelen voor de stad. Om uw omzet te verhogen neemt u een groot aantal bouwprojecten aan, waaronder het plaatsen van voetbalstadions en entertainmentcentra op centrale plekken. Bent u degene die kan helpen de stad om te vormen van een bescheiden basis tot volwaardige metropool?

Kenmerken:Neem verschillende bouwvakkers aan, waaronder grondwerkers, staalarbeiders, elektriciens, timmermannen en tuinmannen om uw bouwprojecten te verwezenlijken.
Stuur uw werknemers naar andere bouwplaatsen om aangenomen werk uit te voeren voor extra inkomsten.
Zet uw woningen zodra ze klaar zijn in de verkoop en vergroot uw winst.
Schaf verschillende voertuigen aan en repareer ze om ze in topconditie te houden.
Bouw zo veel mogelijk gebouwen die de infrastructuur van de stad zullen verbeteren zoals voetbalstadions, hotels, kantoren en krachtcentrales.
Leg wegen aan om het bereik van uw stad te verbeteren. Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.