Chronicles of the witches and warlocks
Chronicles of the witches and warlocks

Chronicles of the witches and warlocks

Vanaf:19,95

Danny Reed wordt gearresteerd op verdenking van een ernstig misdrijf. Spring samen met zijn vriendin Kathleen voor hem in de bres!Kathleen Wilson krijgt een onaangenaam telefoontje. Haar vriend Danny Reed is zojuist in een hotel gearresteerd op verdenking van moord. De politie zegt dan wel over over


EAN
8715181989953
Merk
Onbekend
Model
CHRONICLES OF THE WITCHES AND WARLOCKS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Danny Reed wordt gearresteerd op verdenking van een ernstig misdrijf. Spring samen met zijn vriendin Kathleen voor hem in de bres!

Kathleen Wilson krijgt een onaangenaam telefoontje. Haar vriend Danny Reed is zojuist in een hotel gearresteerd op verdenking van moord. De politie zegt dan wel over overtuigend bewijsmateriaal te beschikken maar Kathleen weet zeker dat Danny geen moordenaar is. Ze stelt haar eigen onderzoek in.

Danny was op zoek naar een mystiek voorwerp dat al veel onderzoekers in het ongeluk heeft gestort. Is Danny nu zelf de pineut? Verzamel foto’s, notities, dia’s en alles wat nog meer van pas kan komen. Leg alle feiten en bewijzen vast in jouw notitieboek en reis zelfs terug in de tijd om de waarheid te achterhalen. Voorkom dat Danny ten onrechte de gevangenis indraait!

Meer over het spel:
  • Reis terug in de tijd om het raadsel op te lossen

  • Bezoek 33 locaties

  • Stort je op 16 minispellen

  • Prachtige graphics en muziek

  • Volledig Nederlandstalig

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.