Chronicles of mystery legend of the sacred treasure
Chronicles of mystery legend of the sacred treasure

Chronicles of mystery legend of the sacred treasure

Vanaf:9,00

Duizenden jaren verstreken sinds het legendarische eiland Atlantis zonk zonder een spoor achter te laten. Als je in de huid van Sylvie Leroux kruipt om een oude tablet met mysterieuze geschriften te ontdekken begint een avontuur vol spanning! In Chronicles Of Mystery: Legend Of The Sacred Treasure


EAN
5907813592928
Merk
City interactive
Model
CHRONICLES OF MYSTERY LEGEND OF THE SACRED TREASURE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Duizenden jaren verstreken sinds het legendarische eiland Atlantis zonk zonder een spoor achter te laten. Als je in de huid van Sylvie Leroux kruipt om een oude tablet met mysterieuze geschriften te ontdekken begint een avontuur vol spanning!

In Chronicles Of Mystery: Legend Of The Sacred Treasure is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Chronicles Of Mystery: Legend Of The Sacred Treasure bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Ontdek de geheimen van Atlantis in Chronicles Of Mystery: Legend Of The Sacred Treasure!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.