Chaos league sudden death
Chaos league sudden death

Chaos league sudden death

Vanaf:34,99

Chaos League: Sudden Death is het vervolg op het spel Chaos League waar de speler het bevel voert over American football spelers. Het is echter geen gewoon football spel omdat het is gecombineerd met fantasy.In dit spel bestaat het team van de speler uit 12 rassen van buitengewone wezens. Elk ras he


EAN
3512289010214
Merk
Onbekend
Model
CHAOS LEAGUE SUDDEN DEATH

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Chaos League: Sudden Death is het vervolg op het spel Chaos League waar de speler het bevel voert over American football spelers. Het is echter geen gewoon football spel omdat het is gecombineerd met fantasy.

In dit spel bestaat het team van de speler uit 12 rassen van buitengewone wezens. Elk ras heeft de beschikking over een aantal unieke magische vaardigheden.

In Chaos League: Sudden Death komt de speler echter ook geweldadige activiteiten tegen. Deze acties vinden zelfs plaats wanneer er een scheidsrechter aanwezig is. De speler kan zijn team op verschillende manieren opbouwen. Er zijn 110 karakters die hij kan combineren. Elke speler beschikt over unieke football vaardigheden en capaciteiten. Buiten dit zijn er 8 football velden om van te genieten. Met Chaos League: Sudden Death zal de speler zonder twijfel op een geheel andere manier van football genieten.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.