Champions online
Champions online

Champions online

Vanaf:9,95

Champions Online is een grote online game waarin alle spelers de rol van superheld spelen. Afhankelijk van de keuzes die je maakt, krijg je unieke krachten en een uniek uiterlijk. Door samen te werken en juist tegen elkaar te strijden, moet je de aarde van het kwaad bevrijden. In Champions Online w


EAN
3546430144909
Merk
Namco bandai
Model
CHAMPIONS ONLINE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Champions Online is een grote online game waarin alle spelers de rol van superheld spelen. Afhankelijk van de keuzes die je maakt, krijg je unieke krachten en een uniek uiterlijk. Door samen te werken en juist tegen elkaar te strijden, moet je de aarde van het kwaad bevrijden.

In Champions Online word je direct in het diepe gegooid. De actie in deze MMORPG heeft een razend tempo in vergelijking met andere games in zijn soort. Daarnaast is Champions Online minder ingewikkeld dan zijn soortgenoten. In Champions Online ben jij de held!

De held in Champions Online mag je helemaal zelf ontwerpen. Van de naam, tot het achtergrondverhaal, kostuum en de superkrachten; de keuze is geheel aan jou. Je mag zelfs de aartsvijand van je superheld bepalen. Zo veel keuzevrijheid heb je nog nooit gezien.

In tegenstelling tot de meeste grootschalige online games verlopen de gevechten in Champions Online razendsnel. Je bent constant aan het knokken en wordt nooit uit de actie gehaald om allerlei ingewikkelde metertjes in te stellen.

Champions Online is de eerste MMORPG die Xbox 360, PlayStation 3 en PC-bezitters tegen elkaar laten vechten. Wacht niet langer en red de aarde van het kwaad met je eigen superheld in Champions Online!

N.B. Dit is de retail-versie van Champions Online, je ontvangt hierbij ingame valuta om allerlei items te kopen via microtransacties

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.