Campfire legends: the hookman
Campfire legends: the hookman

Campfire legends: the hookman

Vanaf:15,93

Campfire Legends: The Hookman biedt een spannend, spookachtig verhaal. De game gaat over een groep meisjes die verhalen vertellen over de Hookman, een ontsnapte seriemoordenaar. Deze topcrimineel is weer tot leven gewekt!In Campfire Legends: The Hookman volg je het avontuur van Christine en haar vri


EAN
8715181996388
Merk
Denda
Model
CAMPFIRE LEGENDS: THE HOOKMAN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Campfire Legends: The Hookman biedt een spannend, spookachtig verhaal. De game gaat over een groep meisjes die verhalen vertellen over de Hookman, een ontsnapte seriemoordenaar. Deze topcrimineel is weer tot leven gewekt!

In Campfire Legends: The Hookman volg je het avontuur van Christine en haar vriendje Patrick die een romantisch weekend zien ontaarden in een desastreus avontuur vol angstige momenten.

Spelers moeten naar objecten zoeken. Alle objecten in het spel hebben een doel, maar soms moeten objecten wel eerst gecombineerd worden alvorens ze nuttig blijken te zijn. Campfire Legends: The Hookman biedt een mooie logica in het verstoppen van de objecten, maar weet nog wel genoeg uitdaging te bieden.

Omgevingen en tussenfilmpjes zijn met gevoel voor detail in beeld gebracht. In de verschillende omgevingen zijn objecten te vinden, en die objecten uit de verschillende kamers zijn nodig om het avontuur tot een goed einde te brengen en het mysterie op te lossen!

Kan jij het spookverhaal van The Hookman overleven?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.