Call of juarez: the cartel
Call of juarez: the cartel

Call of juarez: the cartel

Vanaf:12,95

In de actiegame Call of Juarez: The Cartel staan Mexicaanse bendeoorlogen centraal. Het is de eerste game in de serie die zich in het heden afspeelt. In Call of Juarez en Call of Juarez: Bound in Blood gaat het verhaal hoofdzakelijk over cowboys. In het nieuwste deel uit de serie neem je het op tege


EAN
8712206084426
Merk
Ubisoft
Model
CALL OF JUAREZ: THE CARTEL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In de actiegame Call of Juarez: The Cartel staan Mexicaanse bendeoorlogen centraal. Het is de eerste game in de serie die zich in het heden afspeelt. In Call of Juarez en Call of Juarez: Bound in Blood gaat het verhaal hoofdzakelijk over cowboys. In het nieuwste deel uit de serie neem je het op tegen drugsbaronnen te midden van een grootschalige bendeoorlog!

De Mexicaanse stad Juarez wordt gezien als een van de meest gevaarlijke steden ter wereld. De stad vormt het centrum van een grote drugsoorlog. Een van de grootste bendes uit de regio, het Juárez kartel, heeft meer dan duizend bendeleden. Ga op jacht naar het kartel en de wetteloosheid van het moderne Wilde Westen in Call of Juarez: The Cartel!

Call of Juarez: The Cartel bevat een coöperatieve modus voor drie spelers. Speel de vijftien missies van de campagne in je eentje of samen met twee vrienden. Daarbij kan je kiezen uit drie karakters die elk hun eigen speelstijl hebben!

De actie in Call of Juarez: The Cartel gaat verder dan enkel schieten. Zo dien je getuigen te beschermen en gevangen bendeleden te ondervragen. Natuurlijk zijn ook undercover-missies aanwezig en zitten er zelfs spannende auto-achtervolgingen in Call of Juarez: The Cartel!

Ga de strijd met de drugsbendes aan in Call of Juarez: The Cartel!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.