Call of juarez 2: bound in blood
Call of juarez 2: bound in blood

Call of juarez 2: bound in blood

Vanaf:9,99

Call of Juarez: Bound in Blood is het vervolg op de western Call Of Juarez. Het verhaal speelt zich af in de tijd van de burgeroorlog in de Verenigde Staten. De held van het verhaal zal zich verplaatsen tussen de staat Georgia en de Azteken ruïnes van Mexico. Als speler heb je niet de controle over


EAN
5050740024410
Merk
Ubisoft
Model
CALL OF JUAREZ 2: BOUND IN BLOOD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Call of Juarez: Bound in Blood is het vervolg op de western Call Of Juarez. Het verhaal speelt zich af in de tijd van de burgeroorlog in de Verenigde Staten. De held van het verhaal zal zich verplaatsen tussen de staat Georgia en de Azteken ruïnes van Mexico. Als speler heb je niet de controle over één, maar over twee personages; de broertjes McCall.

Call of Juarez: Bound in Blood is een nieuw western avontuur en biedt een verhaal vol hebzucht, lust en wetteloosheid. Je speelt als revolverheld met een grote diversiteit aan wapens. De twee broers moeten continu samenwerken en elk van de broeders heeft zijn eigen sterke kanten. Ray is meer van de gevechten op korte afstand, terwijl zijn broer Thomas goed is met schoten op lange afstand. Gedurende hun avontuur zullen de broers Mexicaanse bandieten tegenkomen, een aanvaring krijgen met het opperhoofd van de Apache indianen en zit een Kolonel hen op de hielen.

Naast de singleplayer modus zitten er diverse multiplayer mogelijkheden voor maximaal twaalf mensen in Call of Juarez: Bound in Blood verwerkt. Zo kan je 'bandits & marshals' spelen en online strijden voor 'vindersloon'. Des te meer mensen jij omlegt, des te hoger wordt de prijs op jouw hoofd en dus wordt het weer interessanter voor andere spelers om jou te grazen te nemen. Call of Juarez: Bound in Blood biedt voor iedereen wat wils. Of je nou houdt van een rauwe western, of van een lekker potje online knallen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.