Call of juarez
Call of juarez

Call of juarez

Vanaf:8,00

Call of Juarez is een episch avontuur dat zich afspeelt in het Wilde Westen. Je speelt als twee verschillende karakters: de voortvluchtige Billy en de man die op hem jaagt, Ray. Billy, 19 jaar oud, is beschuldigd van moord op zijn moeder en stiefvader en is ter dood veroordeeld. Ray is de man die de


EAN
7350002939604
Merk
Ubisoft
Model
CALL OF JUAREZ

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Call of Juarez is een episch avontuur dat zich afspeelt in het Wilde Westen. Je speelt als twee verschillende karakters: de voortvluchtige Billy en de man die op hem jaagt, Ray. Billy, 19 jaar oud, is beschuldigd van moord op zijn moeder en stiefvader en is ter dood veroordeeld. Ray is de man die de straf uitvoert en ook nog eens de broer is van de vermoorde stiefvader. Beide personages bieden hele andere gameplay.

Met Billy zul je met pijl en boog vijanden afmaken en zul je vooral sluipend te werk gaan. Ray is daarentegen een echte scherpschutter, die zijn vijand zonder aarzelen op een kogelregen trakteert. Ook is er een multiplayer-mogelijkheid, waarbij je tegen andere gamers kunt spelen of je samen met een vriend in de coöperatieve modus aan de slag gaat.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.