Bus simulator deluxe
Bus simulator deluxe

Bus simulator deluxe

Vanaf:21,95

Bus Simulator Deluxe is een ultiem pakket voor fans van simulatiegames. In dit spel staat het leven als buschauffeur centraal. Verschillende missies, lijnen, busmodellen en perspectieven zorgen er voor dat iedereen een chauffeur kan zijn.Welkom in Megacity en veel plezier met je nieuwe baan als busc


EAN
8716051048251
Merk
Contendo media
Model
BUS SIMULATOR DELUXE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Bus Simulator Deluxe is een ultiem pakket voor fans van simulatiegames. In dit spel staat het leven als buschauffeur centraal. Verschillende missies, lijnen, busmodellen en perspectieven zorgen er voor dat iedereen een chauffeur kan zijn.

Welkom in Megacity en veel plezier met je nieuwe baan als buschauffeur. Stap achter het stuur van een van de vele stadsbussen of juist streekbussen. Houd rekening met je rijschema en neem zoveel mogelijk passagiers mee op je rit. Door slecht te rijden, krijg je al snel een matige reputatie. Bovendien betaalt je baas jouw boetes niet!

Door optimaal en goed te rijden, kan je de meeste passagiers meenemen. Hoe meer passagiers je meeneemt, des te meer je verdient. Afhankelijk van jouw succes en reputatie worden de trajecten die je rijdt pittiger en complexer. Ondertussen moet je geld investeren in onderhoud van je bussen of manieren verzinnen om meer klanten te winnen.

Extra inkomsten kunnen gegenereerd worden door advertentieruimte in je bus aan te bieden. Maar het is niet alleen maar glorie, want het weer kan je ook parten spelen. Ga jij de uitdaging aan als beginner of pro om de beste chauffeur te worden?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.