Bungee jumping simulator
Bungee jumping simulator

Bungee jumping simulator

Vanaf:8,00

Dit is Bungee Jumping Simulator, een simulatie van de meest gevaarlijke, doch gecontroleerde sprong die je maar kunt maken. In deze bungeejumping-simulatiegame lopen de rillingen over je lijf als je naar beneden de diepte inkijkt. Dit keer kijk je niet toe, maar doe je mee.Je begint in Bungee Jumpin


EAN
4020636114885
Merk
Uig entertainment
Model
BUNGEE JUMPING SIMULATOR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dit is Bungee Jumping Simulator, een simulatie van de meest gevaarlijke, doch gecontroleerde sprong die je maar kunt maken. In deze bungeejumping-simulatiegame lopen de rillingen over je lijf als je naar beneden de diepte inkijkt. Dit keer kijk je niet toe, maar doe je mee.

Je begint in Bungee Jumping Simulator met de voorbereidingen en je zekert jezelf vast aan diverse elastieken. Vanaf kranen, bruggen, wolkenkrabbers en heteluchtballonen duikel je met een vrije val naar beneden. Hoe meer ervaring je opdoet en hoe beter je springt, hoe hoger het platform waarvan je af springt.

Mooie sprongen en salto's in de lucht worden beloond met hogere scores. Ook verzamel je bonuspunten met een perfecte landing. Je wordt zelf geacht de typen elastische touwen samen te stellen, want veiligheid gaat voor. Ook strijd je met andere online spelers om het hoogste puntenaantal!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.