Brain exercise with dr. kawashima
Brain exercise with dr. kawashima

Brain exercise with dr. kawashima

Vanaf:29,50

Brain Exercise with Dr. Kawashima is de nieuwste game in de populaire braintrainer serie die mede ontwikkeld wordt door de bekende Japanse neuroloog Dr. Kawashima. Brain Training met veel mini-games Brain Exercise with Dr. Kawashima bestaat uit zesendertig mini-games die zijn onderverdeeld in drie


EAN
3296580807505
Merk
Namco bandai
Model
BRAIN EXERCISE WITH DR. KAWASHIMA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Brain Exercise with Dr. Kawashima is de nieuwste game in de populaire braintrainer serie die mede ontwikkeld wordt door de bekende Japanse neuroloog Dr. Kawashima.

Brain Training met veel mini-games


Brain Exercise with Dr. Kawashima bestaat uit zesendertig mini-games die zijn onderverdeeld in drie verschillende categorieën. Elke oefening richt zich specifiek op één van de drie verschillende onderdelen van de hersenen. Dr. Kawashima concludeert dat de hersenen, net als spieren, vaak getraind moeten worden om fit te blijven.

Brain Training houd je hersenen soepel!


Regelmatig oefenen met Brain Exercise with Dr. Kawashima zal er voor zorgen dat de leeftijd van je hersenen met sprongen achteruit gaat. Opeens ben je een stuk minder vergeetachtig en weet je namen van mensen gewoon te herinneren. Erg handig voor sociale- of zakelijke aangelegenheden.

Daarnaast is het erg leuk om je hersenen dagelijks op de proef te stellen met een aantal pittige mini-games. Doordat je uit meer dan zesendertig verschillende activiteiten kunt kiezen, zal de verveling niet snel toeslaan!

Train je hersenen met Brain Exercise with Dr. Kawashima!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.