Brain college: pharaos mystery
Brain college: pharaos mystery

Brain college: pharaos mystery

Vanaf:19,99

In Brain College: Pharao's Mystery wordt de legende van de fantastische Pharaoh Akhenaten ontdekt. Deze grot gevuld met goud is al drie en een half-duizend jaar één van de best bewaarde geheimen ter wereld. Alleen door de juiste sleutels te vinden, zul je toegang tot de begraafkamer en de schatten


EAN
5906961196996
Merk
City interactive
Model
BRAIN COLLEGE: PHARAOS MYSTERY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Brain College: Pharao's Mystery wordt de legende van de fantastische Pharaoh Akhenaten ontdekt. Deze grot gevuld met goud is al drie en een half-duizend jaar één van de best bewaarde geheimen ter wereld. Alleen door de juiste sleutels te vinden, zul je toegang tot de begraafkamer en de schatten krijgen. Kun jij een eeuwenoud mysterie oplossen?

In Brain College: Pharao's Mystery, een zogenaamde 'hidden object' game is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijk dan het is en het werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene vervelende kam of tandenborstel!

Vind de verschillende clues en wordt overladen met meer goud dan je ooit had kunnen dromen in Brain College: Pharao's Mystery!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.