Brain college: natgeo adventure lost city of z
Brain college: natgeo adventure lost city of z

Brain college: natgeo adventure lost city of z

Vanaf:3,00

Ontdek de verborgen pracht van het regenwoud in Brain College: Natgeo Adventure Lost City of Z. Op fantastische foto's van National Geographic moet je allerlei clues vinden en ondertussen kun je de meest geweldige dieren op de gevoelige plaat vastleggen.In deze 'hidden object' game is het de bedoeli


EAN
5906961199447
Merk
City interactive
Model
BRAIN COLLEGE: NATGEO ADVENTURE LOST CITY OF Z

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ontdek de verborgen pracht van het regenwoud in Brain College: Natgeo Adventure Lost City of Z. Op fantastische foto's van National Geographic moet je allerlei clues vinden en ondertussen kun je de meest geweldige dieren op de gevoelige plaat vastleggen.

In deze 'hidden object' game is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijk dan het is en het werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene vervelende kam of tandenborstel!

Brain College: Natgeo Adventure Lost City of Z heeft tevens een aantal grappige mini-games om het spannende avontuur te onderbreken. Red het regenwoud van de ondergang in Brain College: Natgeo Adventure Lost City of Z!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.