Brain college: 3 days zoo mystery
Brain college: 3 days zoo mystery

Brain college: 3 days zoo mystery

Vanaf:3,00

In Brain College: 3 days Zoo Mystery zijn vijf dieren uit de familiedierentuin van Anna verdwenen. Over drie dagen komen de officiële instanties de dierentuin controleren Als ze erachter komen dat sommige dieren weg zijn, wordt de dierentuin zeker gesloten. Je hebt drie dagen om naar clues te speur


EAN
5907813592577
Merk
City interactive
Model
BRAIN COLLEGE: 3 DAYS ZOO MYSTERY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Brain College: 3 days Zoo Mystery zijn vijf dieren uit de familiedierentuin van Anna verdwenen. Over drie dagen komen de officiële instanties de dierentuin controleren Als ze erachter komen dat sommige dieren weg zijn, wordt de dierentuin zeker gesloten. Je hebt drie dagen om naar clues te speuren en te ontdekken wie de dieren heeft gestolen. Red het familiebedrijf van de ondergang voor het te laat is!

In deze 'hidden object' game is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijk dan het is en het werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene vervelende kam of tandenborstel!

Brain College: 3 days Zoo Mystery heeft naast een enorme hoeveelheid prachtige omgevingen boordevol aanwijzingen ook verschillende mini-games in de verhaallijn verwerkt. Vind jij de dieren voordat het te laat is?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.