Braid
Braid

Braid

Vanaf:24,99

'Braid' is een unieke puzzelgame waarbij gespeeld moet worden met de tijd. Het spel heeft het reizen door de tijd verheven tot zijn eigen kern. Wat dat betreft vertoont het spel overeenkomsten met de film 'Back To The Future'. 'Braid' is echter revolutionair en zorgt ervoor dat je geheel anders moet


EAN
8718274540048
Merk
Mumbo jumbo
Model
BRAID

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Braid' is een unieke puzzelgame waarbij gespeeld moet worden met de tijd. Het spel heeft het reizen door de tijd verheven tot zijn eigen kern. Wat dat betreft vertoont het spel overeenkomsten met de film 'Back To The Future'. 'Braid' is echter revolutionair en zorgt ervoor dat je geheel anders moet gaan denken.

'Braid' kent geen gelijke en is ook op artistiek niveau zeer indrukwekkend. De met de hand getekende omgevingen zien er schitterend uit en dragen bij aan de ietwat dromerige sfeer van het spel. 'Braid' zit vol met puzzels. Niet alleen is het de kunst om puzzelstukjes te vinden, ook zal je geheime sterren kunnen terugvinden in het spel en is het de bedoelingen dat je schilderijen in elkaar zet om ze vervolgens weer te gebruiken voor het oplossen van een andere puzzel. 'Braid' is dus een puzzel spel in de meest pure vorm.

Sommige elementen worden niet beïnvloed door jouw tijdreizen, en juist door daar mee te spelen kan je de puzzels oplossen. Alleen op die manier kan je alles puzzelstukken vinden. Het terugspoelen van de tijd kan er ook voor zorgen dat je fouten ongedaan maakt.

'Braid' is uniek en zonder twijfel een van de meest kunstzinnige puzzelgames ooit gemaakt.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.