Borderlands - double game add-on pack
Borderlands - double game add-on pack

Borderlands - double game add-on pack

Vanaf:1,00

Het 'Borderlands Add On Pack' bevat de eerste twee downloadbare uitbreidingen 'The Zombie Island of Dr. Ned' en 'Mad Moxxi's Underdome Riot'. Een exemplaar van 'Borderlands' is noodzakelijk om 'Borderlands: Add On Pack' te kunnen spelen. 'The Zombie Island of Dr. Ned' is de eerste uitbreiding voor


EAN
5026555056007
Merk
Take two
Model
BORDERLANDS - DOUBLE GAME ADD-ON PACK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het 'Borderlands Add On Pack' bevat de eerste twee downloadbare uitbreidingen 'The Zombie Island of Dr. Ned' en 'Mad Moxxi's Underdome Riot'. Een exemplaar van 'Borderlands' is noodzakelijk om 'Borderlands: Add On Pack' te kunnen spelen.

'The Zombie Island of Dr. Ned' is de eerste uitbreiding voor 'Borderlands'. Je reist af naar Jakobs Cove waar de boosaardige Dr. Ned alle mijnwerkers in zombies heeft veranderd. Kun je de plannen van deze kwade genius dwarsbomen zonder zelf in een zombie te veranderen?

In de tweede uitbreiding 'Mad Moxxi's Underdome Riot' word je in de drie enorme arena's van de gestoorde 'Moxxi' losgelaten. Kun jij het hoofd koel houden, terwijl je samen met je vrienden de meest brute vijanden omlegt?

'Borderlands' speelt zich af in de verre toekomst, waar het reizen door de ruimte en veroveren van planeten de gewoonste zaak van de wereld is. Borderlands speelt als een first-person shooter, maar kent ook RPG elementen waarbij de ontwikkeling van jou personage erg belangrijk is. Je hebt de beschikking over honderdduizenden wapens die elk over unieke eigenschappen, specificaties en voordelen beschikken.

Breid de Borderlands-spelwereld uit met nieuwe missies, vijanden en andere extra's met behulp van het 'Borderlands Add On Pack'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.