Bn-2 islander (fs x add-on)
Bn-2 islander (fs x add-on)

Bn-2 islander (fs x add-on)

Vanaf:59,99

De Britten-Norman BN-2 Islander is een vliegtuig met een enorm laadvermogen en propelleraandrijving. Het uit 1960-afkomstige model is één van de meest verkochte vliegtuigen uit Europa. Nu kan je zelf met deze klassieker in jouw versie van Microsoft: Flight Simulator X vliegen! In Microsoft: Fligh


EAN
5060094401287
Merk
Flight
Model
BN-2 ISLANDER (FS X ADD-ON)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Britten-Norman BN-2 Islander is een vliegtuig met een enorm laadvermogen en propelleraandrijving. Het uit 1960-afkomstige model is één van de meest verkochte vliegtuigen uit Europa. Nu kan je zelf met deze klassieker in jouw versie van Microsoft: Flight Simulator X vliegen!

In Microsoft: Flight Simulator X: Bn Islander mag je achter de stuurknuppel van dit grote vliegtuig het luchtruim verkennen. Voor deze uitbreiding heb je Microsoft Flight Simulator X nodig.

De Britten-Norman BN-2 Islander heeft een aantal kenmerkende eigenschappen. Zo is het toestel ondanks haar grote omvang zeer wendbaar en flexibel. Daarnaast zorgen de propellors niet alleen voor een prachtig geluid, maar ook de nodige snelheid in de lucht!

Microsoft: Flight Simulator X: Bn Islander maakt jouw Flight Simulator X weer een stukje completer. Dit mag de echte vliegfanaat met een voorliefde voor beroemde vliegtuigen echt niet missen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.