Blaster simulator
Blaster simulator

Blaster simulator

Vanaf:16,99

Neem de rol aan van een sloopspecialist in Springstof Simulator. Werk jezelf omhoog van kleine ontploffingen naar de grootste sloopopdrachten ter wereld in deze explosieve simulatie. Het slopen van gebouwen is nog nooit zo leuk geweest als in Springstof Simulator! In Springstof Simulator moet je ve


EAN
5035063006817
Merk
Mastertronic
Model
BLASTER SIMULATOR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Neem de rol aan van een sloopspecialist in Springstof Simulator. Werk jezelf omhoog van kleine ontploffingen naar de grootste sloopopdrachten ter wereld in deze explosieve simulatie. Het slopen van gebouwen is nog nooit zo leuk geweest als in Springstof Simulator!

In Springstof Simulator moet je verschillende structuren naar beneden brengen. De diverse muren, balken en pilaren vereisen het juiste explosief om de klus te klaren. Een opdracht is pas compleet wanneer er voldoende van het gebouw is gesloopt. Bekijk de actie live op de actiecamera en bewaar de opnames van je grootste sloopsuccessen!

Naast de uitgebreide carrière modus met meer dertig uitdagende missies kun je in Springstof Simulator ook in een Free Play modus spelen. Plaats naar hartenlust explosieven en kijk de grootste gebouwen als een kaartenhuis in elkaar vallen. Scoor zoveel mogelijk punten op de wereldwijde ranglijst door gebouwen op te blazen. Ben jij de grootste sloopkoning ter wereld?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.