Blacksite
Blacksite

Blacksite

Vanaf:39,99

BLACKSITE: AREA 51 wordt ontwikkeld door Midway Studios - Austin en is een nextgen-game die het first-personshooter (FPS)-genre naar een nieuw niveau zal brengen. Waar andere FPS-titels zeggen “zeer realistische gameplay vol spetterende actie” te bieden, vormt BLACKSITE: AREA 51 de volgende stap


EAN
5037930061288
Merk
Activision blizzard
Model
BLACKSITE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
BLACKSITE: AREA 51 wordt ontwikkeld door Midway Studios - Austin en is een nextgen-game die het first-personshooter (FPS)-genre naar een nieuw niveau zal brengen. Waar andere FPS-titels zeggen “zeer realistische gameplay vol spetterende actie” te bieden, vormt BLACKSITE: AREA 51 de volgende stap in nextgen-gamen: de integratie van de nieuwste technologieën, spelontwerpen en verhaallijnen vormen samen de ultieme spelervaring. Angsten en emoties komen tot uiting in een wereld waarin jouw beslissingen het lot bepalen van anderen om je heen. Je moet kiezen tussen de bevelen die je krijgt en je eigen normen en waarden. Uiteindelijk bepalen jouw acties en die van je team de uitkomst van BLACKSITE: AREA 51 tijdens dit mogelijk cruciale moment in de geschiedenis.

KENMERKEN
- Een levensecht team - Je elite Special Forces-team met de beste soldaten reageert op visueel zeer realistische wijze op jouw bevelen en leiderschap.
Gedraag je als een goede leider en je team staat als één man achter je wanneer de vijand het gevecht opzoekt. Maar laat je het afweten in de confrontatie met de vijand, dan zakt het moreel van je team tot een dieptepunt. Hierdoor neemt hun nauwkeurigheid, uithoudingsvermogen en vechtlust af.

- Online-multiplayspeltypen - Je kunt kiezen uit traditionele online-speltypen als Death-Match, Team-Death-Match en Capture-the-Flag. Verder zijn er de nieuwe en unieke speltypen Human vs. Reborn en Siege, waarin teams proberen elkaars teamleden te vangen om het gebied te overheersen.

- Rijden en schieten - Rij in de nieuwste militaire HMMWV's, ATV's en burgervoertuigen of beleef als schutter gevaarlijke helikopteraanvallen op vijandelijke posities.

- Unieke teamcommando’s met één toets - Als teamleider heb je de mogelijkheid, het gezag en de plicht om je troepen verschillende complexe handelingen te laten uitvoeren, zoals het plaatsen van C-4, het uitschakelen van een vijand in een wachttoren met een sluipschutter of het besturen van verschillende voertuigen. Je kunt met een enkele toets al je troepen aansturen, zonder onhandige menu's of ingewikkelde toetscombinaties.

- Realistische, volledig interactieve omgevingen - Deze FPS is missiegebaseerd en jij bepaalt het verloop van het spel. Je team kan op verschillende manieren problemen oplossen en vijanden verslaan. Zoek dekking op strategische punten en schiet anderen aan gort in gigantische levels waarin bijna alles kapot kan.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.