Black  white 2
Black  white 2

Black white 2

Vanaf:46,99

Word jij een kwaadaardige of goedaardige god? Uit de creatieve geest van 'god game'-ontwikkelaar Peter Molyneux komt Black & White 2, het vervolg op het succesvolle Black & White. In deze strategie-game ga je opnieuw in de rol van machtige god op zoek naar aanhang en probeer je terug te keren naar d


EAN
5030930047757
Merk
Electronic arts
Model
BLACK WHITE 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Word jij een kwaadaardige of goedaardige god? Uit de creatieve geest van 'god game'-ontwikkelaar Peter Molyneux komt Black & White 2, het vervolg op het succesvolle Black & White. In deze strategie-game ga je opnieuw in de rol van machtige god op zoek naar aanhang en probeer je terug te keren naar de eens zo idyllische wereld Eden, waar de ontdekking van wapentuig en oorlog het prachtige landschap ernstig heeft aangetast. Met de hulp van je reusachtige schepsel, dat je van jongs af aan opvoedt, moet je de eerbied en aanbidding van de bevolking verdienen. Of je dat doet door de mensen te koesteren of te terroriseren, is aan jou.
Als speler heb je in Black & White 2 een groot aantal keuzes te maken. Eerst moet je samen met je schepsel de mensen er van overtuigen dat je een god bent. Dan moet je beslissen of je voor je gelovigen gaat zorgen door mooie, veilige steden voor ze te bouwen, of dat je het land gaat regeren met dood en verwoesting door enorme legers de strijd in te sturen.
Spelers die deze wereld betreden, kunnen stammen vreedzaam naast elkaar laten bestaan. Dorpen en steden groeien dan uit tot metropolen. Of ze kunnen ze aanzetten tot heerschappij door grote legers te vormen die willen veroveren en overheersen.
Je hebt een schepsel dat je kunt laten doen wat je wilt en je helpt over je volk te heersen zoals je wilt. Dit ontwikkelde schepsel kan je helpen de leefgemeenschappen te laten uitgroeien tot enorme steden. Maar het kan je ook helpen bij het verspreiden van dood, angst en verderf. Het schepsel is sinds het oorspronkelijke Black & White enorm ontwikkeld en speelt nu een vitale rol als legeraanvoerder en gezaghebber. Je schepsel kan strategieën leren en legers voorgaan in de strijd, en is zelf het ultieme wapen op het slagveld, gewapend met vele nieuwe, krachtige aanvals- en krachtveldwonderen.
Vecht in massale veldslagen en belegeringen of maak gebruik van je vaardigheden en je krachten om de vrede te bewaren.
Ontdek en gebruik nieuwe epische wonderen, waaronder dreunende aardbevingen en vulkanen om rivieren van lava te veroorzaken.
Kies en vorm het schepsel dat jij nodig hebt. Je kunt kiezen uit oude favorieten als de aap, de koe en de leeuw en vele andere.
Onderzoek en maak nieuwe wapens, van zwaarden en bogen tot belegeringsmachines. Ontwerp en bouw unieke verdedigingsmuren en poorten.
Voer het bevel over enorme, gevarieerde legers.
Maak en bestuur nederzettingen met huizen, boerderijen en vele andere bouwsels als fonteinen en weelderige tuinen (als je goed bent) of staken en guillotines (als je slecht bent).
Maak gebruik van allerlei middelen om schepsels te trainen en te verbeteren. Behalve stokken, zwepen en veren kunnen spelers ook hun eigen hulpmiddelen maken.
Ervaar indrukwekkende weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw, nevel en mist.
Reis door tien landen, bewoond door vijf stammen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.