Big fish curse of the pharaoh love chronicles box
Big fish curse of the pharaoh love chronicles box

Big fish curse of the pharaoh love chronicles box

Vanaf:49,75

Het Curse of the Pharaoh & Love Chronicles 3-Pack bevat:Curse of the Pharaoh: Napoleon's Secret.Curse of the Pharaoh: Tears of Sekhmet.Love Chronicles: The Spell.Curse of the Pharaoh: Napoleon's SecretDiamond Curse of the Pharaoh 2: Het Geheim van Napoleon is een spannend avonturenspel met puzzels v


EAN
8716051057314
Merk
Big fish
Model
CURSE OF THE PHARAOH LOVE CHRONICLES BOX

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het Curse of the Pharaoh & Love Chronicles 3-Pack bevat:


 • Curse of the Pharaoh: Napoleon's Secret.

 • Curse of the Pharaoh: Tears of Sekhmet.

 • Love Chronicles: The Spell.

Curse of the Pharaoh: Napoleon's Secret


Diamond Curse of the Pharaoh 2: Het Geheim van Napoleon is een spannend avonturenspel met puzzels vol verborgen voorwerpen. Kun je het geheim achter de macht van Napoleon, de beroemde Franse keizer, ontdekken?

In Diamond Curse of the Pharaoh 2: Het Geheim van Napoleon moet de speler veelvuldig zoeken naar verschillen tussen afbeeldingen. Het verhaal van deze game gaat verder waar het eerste deel ophield, in Egypte dus! Nog altijd kent Anna niet alle geheimen van de farao's. Volg de onversaagde archeologe Anna bij de onthulling van een mysterie van Nefertiti tot Napoleon. Kun jij de vloek van de farao opheffen?

Hoewel de game een spannend verhaal kent, ligt de nadruk in Diamond Curse of the Pharaoh 2: Het Geheim van Napoleon op het puzzelen. Spelers moeten objecten vinden of juist verschillende kamers met elkaar vergelijken om het mysterie op te lossen.

Dit nieuwe avontuur neemt je mee naar een wereld vol mysterie en Egyptische farao's met hun rare ideeën!

Curse of the Pharaoh: Tears of Sekhmet


Curse Of The Pharaoh 3: De Tranen Van Sekhmet is een superspannend avonturenspel heerlijke verborgen voorwerpenpuzzels. Kun je het geheim achter de vloek van de mysterieuze Egyptische farao Sekmet opheffen?

Vergezel Anna en de professor bij hun reis over de wereld om de Zeven Tranen van Sekhmet te vinden! Anna heeft zich een weg gebaand naar het hart van een verborgen tempel om daar de oorzaak van de val van Napoleon te vinden. Nadat zij de objecten verzameld heeft die nodig zijn om een eind te maken aan de vloek van Nefertiti, moet zij deze beschermen tegen haar stiefbroer, die hun krachten maar al te graag zou gebruiken voor boosaardige plannen! Curse Of The Pharaoh 3: De Tranen Van Sekhmet is een fantastisch verborgen voorwerpen spel, verbazingwekkend en vol opwinding!

Curse Of The Pharaoh 3: De Tranen Van Sekhmet bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Beleef een spannend avontuur in Egypte met Curse Of The Pharaoh 3: De Tranen Van Sekhmet!

Love Chronicles: The Spell


Een jonge prins heeft telkens dezelfde droom die hem oproept ver van huis te gaan. Help hem om een einde te maken aan een kwade vloek waardoor een heel koninkrijk de gevangene is van deze dromen! Red een mooie prinses voordat het te laat is, in dit leuke en opwindende verborgen objecten avonturenspel. Betreed de wereld van de Love Chronicles - The Spell en versla de boosaardige heks die de hele bevolking voor eens en altijd betoverd heeft!

Systeemeisen: • Windows XP/VISTA

 • CPU 1GHz

 • Hard Drive 204 MB free space

 • 512 MB RAM

 • Graphic Card 32 MB

 • Soundcard

 • DirectX v9.0 or better

 • Internet Explorer v.5.0 or better

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.