Big city adventure: san francisco + sydney
Big city adventure: san francisco + sydney

Big city adventure: san francisco + sydney

Vanaf:18,27

BIG CITY ADVENTURE SAN FRANCISCOZoek op de beroemdste plekken van San Francisco naar vele slim verborgen voorwerpen en ontdek de vele geheimen van de prachtige stad!Bezoek tal van locaties in de stad om mooie souvenirs te verdienen en tal van interessante weetjes over San Francisco te verzamelen. Lo


EAN
8715181992823
Merk
Denda
Model
BIG CITY ADVENTURE: SAN FRANCISCO + SYDNEY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
BIG CITY ADVENTURE SAN FRANCISCO

Zoek op de beroemdste plekken van San Francisco naar vele slim verborgen voorwerpen en ontdek de vele geheimen van de prachtige stad!

Bezoek tal van locaties in de stad om mooie souvenirs te verdienen en tal van interessante weetjes over San Francisco te verzamelen. Los slim bedachte minigames op en vervolg je reis door deze uitdaging met verbluffende graphics. Verzamel onderweg ansichtkaarten en andere rariteiten. Met prachtige graphics, eindeloos speelplezier en verrassingen op iedere locatie is "Big City Adventure: San Francisco" een avontuur voor jong en oud.

BIG CITY ADVENTURE SYDNEY


Ga naar de andere kant van de wereld in het uitdagende zoek & vind avontuur "Big City Adventure: Sydney"!

Ga met de Big City Adventure groep en een paar Australische vrienden in Sydney op zoek naar duizenden voorwerpen die op meesterlijke wijze zijn verborgen in schitterende omgevingen. Verzamel ansichtkaarten en onthul 75 fascinerende feiten en weetjes over de grootste stad van Australië. En als je klaar bent met je zoektocht, kun je weer helemaal opnieuw beginnen met een splinternieuwe voorwerpenlijst! Dit leuke avontuur zorgt met twee speelstijlen, superleuke animaties en talloze verrassingen voor ongekend speelplezier!

MEER OVER DE SPELLEN  • Verken en ontdek de twee schitterende steden San Francisco en Sidney

  • Geniet van de vele zoek-en-vind levels en uitdagende mini-games

  • Prachtige avontuurlijke locaties

  • Tijdens je reizen wordt je beloond met veel interessante informatie over beide steden.

  • Nederlandstalige spellen

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.