Big city adventure - sydney
Big city adventure - sydney

Big city adventure - sydney

Vanaf:50,00

Zoek avontuur in Sydney! Zoek op de beroemdste plekken van de Australische stad Sydney naar duizenden slim verborgen voorwerpen en beleef 60 ronden lang zoekplezier.Big City Adventure: Sydney is een 'hidden object' game. Zo is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden.


EAN
8716051027768
Merk
Msl
Model
BIG CITY ADVENTURE - SYDNEY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Zoek avontuur in Sydney! Zoek op de beroemdste plekken van de Australische stad Sydney naar duizenden slim verborgen voorwerpen en beleef 60 ronden lang zoekplezier.

Big City Adventure: Sydney is een 'hidden object' game. Zo is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijk dan het is en het werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene vervelende kam of tandenborstel!

Bezoek tal van locaties in de stad om coole souvenirs te verdienen en tal van interessante weetjes over Sydney te verzamelen. Los tussendoor hersenkrakende minigames op en vervolg je reis door deze uitdaging met verbluffende graphics.

Big City Adventure: Sydney is een leuke en leerzame ervaring. Je beleeft niet alleen een hoop lol, maar steekt er ook nog eens wat van op. Wist jij bijvoorbeeld dat Sydney elk jaar een grootse vuurwerk show heeft?

Verzamel onderweg ansichtkaarten en andere rariteiten. Met prachtige graphics, eindeloos speelplezier en verrassingen bij iedere halte is Big City Adventure: Sydney een avontuur voor jong en oud!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.