Best of denda games 8
Best of denda games 8

Best of denda games 8

Vanaf:43,99

Best Of Denda Games - Deel 8 (5Pack)GOVERNOR Of POKERReis af naar het begin van dit boeiende kaartspel en speel Texas hold'em tegen de echte western prOfs voor geld, vervoer, gebouwen en de eer van de overwinning! Van toernooien tot 'cash games', elke hand brengt je dichter bij je doel: de gouverneu


EAN
8715181992854
Merk
Denda
Model
BEST OF DENDA GAMES 8

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Best Of Denda Games - Deel 8 (5Pack)


GOVERNOR Of POKER


Reis af naar het begin van dit boeiende kaartspel en speel Texas hold'em tegen de echte western prOfs voor geld, vervoer, gebouwen en de eer van de overwinning! Van toernooien tot 'cash games', elke hand brengt je dichter bij je doel: de gouverneur van Texas worden en voorkomen dat poker wordt verboden. Neem gebouwen over en beheer ze goed om toegang tot vervoer naar de volgende stad vrij te spelen. Ontdek welke poker uitdagingen er op je wachten achter de horizon.

YOUDA SUSHI CHEF


Schotel snel Sushi-verlangende klanten de goede gerechten voor om je eigen restaurantketen op te bouwen! Beheers de Aziatische kookkunst en train je geheugen. Er zijn vele nieuwe recepten om te leren en nieuwe keukenspullen om te kopen wanneer je het culinaire bedrijf uitbouwt. Blijf opletten zodat je elke dag je doelen behaalt, zelfs wanneer reserveringen en afhaalbestellingen je afleiden. Serveer snel achter elkaar voor leuke bonussen en extra geld.

YOUDA FARMER 3


Neem het op tegen de seizoensgebonden weersomstandigheden wanneer je oogst en producten maakt die het hele dorp voorzien na een winterse storm. Koude winters, voorjaarsplagen en hete zomers zullen je boeren werk lastig maken. Bouw nieuwe boerderijen, handel alle afhaalorders af en koop nieuw gereedschap om effectiever te werken. Spaar om je eigen hotel te kunnen bouwen en schotel de gasten de lekkerste gerechten voor. Laat uiteindelijk je talent zien tijdens de 'Boeren Beurs'.

YOUDA JEWEL SHOP


Ontwerp schitterende armbanden, ringen en oorbellen, bedien je klanten snel en maak van je eigen juwelierswinkel een succes! Terwijl ongeduldige klanten in de rij staan voor jouw hippe accessoires is het aan jou om snel de begeerde producten bij elkaar te zoeken en samen te voegen. Heb je eenmaal de basistechnieken onder de knie, dan begint de reis van je leven waar je kennis maakt met 'De Rus', de 'Zen Dame' en dieven die je winkel beroven! Ga de uitdaging aan in Youda Jewel Shop!

YOUDA SURVIVOR


Overleef als een echte Robinson Crusoe nadat je bent gestrand op een mysterieus eiland! Vertrouw op wat hulpmiddelen en de natuur om te overleven. Zoek uit hoe je van het eiland kan ontsnappen, terwijl je piraten uit de buurt houdt en samenwerkt met een exotische stam. Voorwerpen van de stam en speciale machines helpen je bij het verkennen van het eiland en uiteindelijk het bereiken van het vaste land. Laat zien dat jij het in je hebt om overal en onder alle omstandigheden te overleven.

SYSTEEMEISEN  • Besturingssysteem: Windows XP/Vista/7/8

  • Processor: 1.2 GHz

  • Geheugen: 1024 MB RAM

  • DirectX: versie 9.0

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.