Best of denda games 7
Best of denda games 7

Best of denda games 7

Vanaf:24,72

MEGA WORLD SMASHMega World Smash is een fantastische en onvergetelijk avontuur dat je alles biedt om te winnen en een held te worden. Gebruik massavernietigingswapens, upgrade bonussen door sterren te verzamelen en krijg meer kracht na elk level. Doel is om zo snel mogelijk het veld te vernietigen.


EAN
8715181993547
Merk
Denda
Model
BEST OF DENDA GAMES 7

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
MEGA WORLD SMASH
Mega World Smash is een fantastische en onvergetelijk avontuur dat je alles biedt om te winnen en een held te worden. Gebruik massavernietigingswapens, upgrade bonussen door sterren te verzamelen en krijg meer kracht na elk level. Doel is om zo snel mogelijk het veld te vernietigen. Elk level wordt steeds moeilijker maar door bonussen te verzamelen zul je ook sneller kunnen handelen. Geniet van de actie, 3D en prachtige effecten en heb simpelweg gewoon veel plezier!

THE PROMISED LAND
The Promised Land is een uniek en geweldig strategisch spel gecombineerd met actie en avontuur! Ben jij een rasechte avonturier? Het is aan jou om een bloeiende kolonie middenin in de wildernis te stichten. Een land vol mogelijkheden ligt voor je tijdens de heldhaftige zoektocht naar de Bron van het Eeuwige Geluk. Een avontuur vol verrassingen lonkt, maar de weg naar succes bepaal je zelf! Heb jij wilskracht, de handigheid en het doorzettingsvermogen om de wildernis te temmen?

JULIETTE’S FASHION EMPIRE
Bouw jij het beste mode-imperium op? Maak je rivalen jaloers als jij de allermooiste modellen de catwalk opstuurt. Neem het op tegen de beste ontwerpers uit New York, Milaan en Tokio om naam te maken in de keiharde modewereld. Speel leuke mini-games waardoor je vaardigheden verbeteren en gebruik je verdiende geld om personeel aan te nemen en je kleine winkels om te zetten in steilvolle boetieks! Juliette’s Fashion Empire zal je urenlang bezig houden.

WEATHER LORD
Gebruik de krachten der natuur in dit uitdagende time management spel! In Weather Lord neem jij het wereldklimaat onder je hoede zodat Moeder Natuur haar welverdiende rust kan krijgen. Roep donderwolken op, stuur regen en repareer de schade die aardebevingen hebben aangericht in 40 prachtige levels! Gebruik zon, wind en regen om een goede oogst van onder andere mais en druiven te produceren.

THE GOLDEN YEARS: WAY OUT WEST
Vestig je in het Wilde Westen in The Golden Years - Way Out West, een indrukwekkende uitdaging van de makers van Hotel Mogul! Tem het wilde westen in je nederzetting in dit unieke time management spel! In het Oude Westen is het eenvoudig leven voor een jong koppel, maar wanneer ze hun eerste kind krijgen, verandert alles. Een doortrapte baron zet de man gevangen. Zijn vrouw en zoon moeten hard werken om de eindjes aan elkaar te knopen en hem te bevrijden.

SYSTEEMEISEN
- Besturingssysteem: Windows XP/Vista/7
- Processor: 1.0 GHz
- Geheugen: 512 MB RAM
- DirectX: versie 9.0

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.