Best of denda games 3
Best of denda games 3

Best of denda games 3

Vanaf:50,00

Inhoud:Samantha Swift and the Hidden Roses Of AthenaSamantha Swift And The Golden TouchSamantha Swift And The Mystery From AtlantisSamantha Swift, And The Fountains Of FateSamantha Swift and the Hidden Roses Of AthenaGa op avontuur in Samantha Swift and the Hidden Roses Of Athena. De vrouwelijke Ind


EAN
8715181994438
Merk
Denda
Model
BEST OF DENDA GAMES 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Inhoud: • Samantha Swift and the Hidden Roses Of Athena

 • Samantha Swift And The Golden Touch

 • Samantha Swift And The Mystery From Atlantis

 • Samantha Swift, And The Fountains Of Fate

Samantha Swift and the Hidden Roses Of Athena


Ga op avontuur in Samantha Swift and the Hidden Roses Of Athena. De vrouwelijke Indiana Jones, Samantha Swift is op zoek naar geheime artefacten en daar ga jij haar bij helpen! Zet je bril maar vast op, want deze game vraagt het uiterste van gezichtsvermogen.

Samantha Swift and the Hidden Roses Of Athena is een hidden object-game. Dat wil zeggen dat je in verschillende levels geheime objecten moet zien te vinden met je muis. Het is de bedoeling om zes Hidden Roses voor het Museum Of Secrets Lost terug te vinden. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want jij bent niet de enige die op zoek is naar de Hidden Roses.

Twee gemene schurken zitten ook achter deze schatten aan en je zult snel speurwerk moeten verrichten om ze voor te blijven. Naast het zoeken naar verborgen schatten bevat Samantha Swift and the Hidden Roses Of Athena ook een aantal grappige mini-games.

Haal je vergrootglas tevoorschijn en help Samantha's zoektocht naar de verborgen rozen in Samantha Swift and the Hidden Roses Of Athena!

Samantha Swift And The Golden Touch


Ga met de dappere Samantha Swift mee op haar reis over de wereld om de mysteries rond het Goud van Koning Midas te ontrafelen!

Als Samantha's opdrachtgever haar vraagt om Alexander's Rol van Rijkdom op te sporen, lijkt de uitdaging te mooi om waar te zijn - de zoektocht naar de rol terwijl ze fantastische voorwerpen voor het Museum van Verloren Geheimen kan verzamelen! Ze weet echter niet dat een geheim broederschap iedere beweging die ze maakt in de gaten houdt en dat ze veel meer zal moeten zoeken om de ware schat te kunnen vinden. Reis naar exotische locaties als je Samantha helpt om de eeuwenoude geheimen en mysteries die het Goud van Midas omhullen, te ontrafelen!

Kenmerken:


 • De prachtige mysterieuze locaties zetten de toon voor dit uitdagende Zoek & Vind Avontuur

 • Los puzzels op, verzamel artefacten en combineer de aanwijzingen met elkaar om de geheimen achter het Goud van Midas te onthullen

 • Volledig nieuwe levels, achtergronden en puzzels

 • Spoor de voorwerpen op die je verder helpen in het avontuur

 • Populairste game op meest toonaangevende downloadportalen wereldwijd

 • Nederlandstalige game

Samantha Swift And The Mystery From Atlantis


In het derde avontuur van Samantha Swift reist onze archeologe en avonturier de wereld over op zoek naar de verloren schat van Atlantis.

De nazaten van de oorspronkelijk Atlantis bewoners zijn over de hele wereld verspreid. Ieder van hen bezit een steutel, die samen één mysterieuze schat kunnen openen. Deze schat geeft toegang tot de mystieke wereld van Atlantis en de bezitter de krachten van de verloren wereld.

Maar ook de kwaadaardige Markus Payne , die de schat wil gebruiken om de totale macht over de wereld te verkrijgen. Je moet Markus Payne en zijn nieuwe agent, de onbetrouwbare Kolonel Tempesta, te slim af zijn en de schat voor Samantha veilig stellen!

Samantha Swift and the Mystery from Atlantis:


 • 40 avontuurlijke zoek & vind locaties

 • Veel breinbrekende puzzels en mini-games

 • Twee speltypen; Verhaal Of Eindeloos verborgen voorwerpen

 • Verzamel geheime voorwerpen en speel de Eindeloos verborgen voorwerpen modus vrij

 • Volledig Nederlandstalig

Samantha Swift, And The Fountains Of Fate


Samantha Swift is terug met een nieuw spannend avontuur! In Samantha Swift and the Fountains Of Fate gaat de heldin op zoek naar de Emerald Of Judgment. Met Dr. Butler en Adam aan haar zijde ontdekt Samantha dat het zeldzame artefact misschien wel de sleutel tot de eeuwige jeugd kan zijn!

Samantha Swift and the Fountains Of Fate is een zoek & vind-game. Dat wil zeggen dat je in verschillende levels geheime objecten moet zien te vinden met je muis. Het is de bedoeling om zes spannende missies te voltooien en het geheim van de Emerald Of Judgment op te lossen. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want jij bent niet de enige die op zoek is naar deze bron van jeugdigheid!

De schurken M'Alice en Payne zitten ook achter deze schatten aan en je zult snel speurwerk moeten verrichten om ze voor te blijven. Naast het zoeken naar verborgen schatten bevat Samantha Swift and the Fountains Of Fate ook een aantal grappige mini-games.

Haal je vergrootglas tevoorschijn en help Samantha op haar zoektocht naar eeuwige jeugd in Samantha Swift and the Fountains Of Fate!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.