Best of denda games 2
Best of denda games 2
Best of denda games 2

Best of denda games 2

Vanaf:16,00

Inhoud:Ranch Rush 2Farm Frenzy 3: Ice AgeGardenscapesMy Kingdom for the Princess 2Ranch Rush 2Samen met haar nieuwe vriendje Coco komt Sara voor tal van verrassingen te staan als ze fruit oogst en schattige dieren als lama's en pauwen verzorgt. Reis naar de zee voor veel visplezier om munten voor de


EAN
8715181994445
Merk
Denda
Model
BEST OF DENDA GAMES 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Inhoud: • Ranch Rush 2

 • Farm Frenzy 3: Ice Age

 • Gardenscapes

 • My Kingdom for the Princess 2

Ranch Rush 2


Samen met haar nieuwe vriendje Coco komt Sara voor tal van verrassingen te staan als ze fruit oogst en schattige dieren als lama's en pauwen verzorgt. Reis naar de zee voor veel visplezier om munten voor de boerderij te verdienen!

Zullen de grappige upgrades genoeg zijn om een nieuwe tropische boerderij aan haar boerderijbedrijf toe te voegen, of worden haar plannen gedwarsboomt? Ontdek het nu in deze schitterende time management game!

Meer over het spel:

Ontwerp je eigen tropische boerderij


 • 160 superspannende levels

 • 3 speltypes

 • 5 exotische dieren om te verzorgen

 • Spoor de verborgen bonus op!

 • Nederlandstalig spel

Farm Frenzy 3: Ice Age


Geniet van een gloednieuw Farm Frenzy-avontuur met meer dan 90 levels aan ijskoud speelplezier en vele nieuwe grappen!

Reis samen met Scarlett naar de Noordpool om een boerderij te bekijken die ze via een advertentie uit de krant heeft gekocht. Wanneer ze aankomt, ontdekt ze niet alleen dat haar nieuwe aanwinst niets meer dan een bouwval is, maar ontmoet ze gelukkig ook twee broers die haar kunnen helpen bij het maken van ijs.

Tijdens het creëren van ijskoude traktaties in 90 levels vol ijskoud speelplezier, verzorg en fok je pinguïns en andere arctische dieren, fabricereer je nieuwe producten en geniet je van tal van visuele grappen!

Kort samengevat:


 • 90 gloednieuwe levels

 • 12 nieuwe producten

 • 22 hilarische visuele grappen

 • Unieke verhaallijn

 • Speciale verrassingsgasten!

 • Volledig Nederlandstalig

Gardenscapes


Gardenscapes is een game voor mensen met groene duimen. Vind jij het leuk om in de aarde te wroeten, dan is Gardenscapes jouw game. Het is in dit spel de bedoeling dat jij de perfecte tuin aan gaat leggen.

Gardenscapes biedt een mix van tuinen aanleggen en spullen zoeken. Het immens populaire 'Hibben Objects' komt dus ook in Gardenscapes weer naar voren. Door spullen in een huis te zoeken, zal je tuinaccessoires vrijspelen die je kunt gebruiken om je tuin in al haar glorie te herstellen. Je moet je aansluiten bij de gemeenschap van de stad om mee te doen met de wedstrijd voor de 'best tuin'.

Je begint natuurlijk als een groentje, want wat weet jij nou van het aanleggen van tuinen? Gelukkig is er een grappige butler die nog wel eens zijn mening met je wil delen. Samen met de trouwe Austin moet jij je opwerken tot de beste tuinarchitect van de stad!

My Kingdom for the Princess 2


Beleef de avonturen van Arthur en prinses Helen in My Kingdom For The Princess 2, de langverwachte time management en strategiegame met unieke actie!

Het koninkrijk is in gevaar en het is aan Arthur om het land te zuiveren van de gevaarlijke indringers! Zet magische wezens als vliegende katten en heksen in je strijd tegen de kwaadaardige Dwerg langbaard die prinses Helen heeft ontvoerd!

My Kingdom For The Princess 2 is het langverwachte vervolg op de bekroonde titel My Kingdom for the Princess. De unieke gameplay bestaat ui een mix van strategie, time management en simulatieactie aangevuld met spannende mini-games!

Speel de 59 uitdagende levels van My Kingdom For The Princess 2 en breid je kasteel verder uit. Verdien trofeeën in je queeste tegen de boosaardige dwerg en zorg dat het land weer in vrede verder kan leven. My Kingdom For The Princess 2 is de ultieme game voor fans van fantasy en strategie!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.