Best of denda games 13 - 5 pack (age of adventures: playing the hero alice and the magic gardens twisted lands: origin farm tribe stone age cafe)
Best of denda games 13 - 5 pack (age of adventures: playing the hero alice and the magic gardens twisted lands: origin farm tribe stone age cafe)

Best of denda games 13 - 5 pack (age of adventures: playing the hero alice and the magic gardens twisted lands: origin farm tribe stone age cafe)

Vanaf:29,99

Age of Adventures, Playing the Hero: Een acteur gaat terug in de tijd en gaat de strijd aan tegen een legerkapitein die zijn zinnen heeft gezet op de troon van koning Maximus. Zoek naar de Crystals of Time, verzamel hulpbronnen en bouw vernietigde dorpjes weer op. Ontmoet een sprekend standbeeld, v


EAN
8715181991925
Merk
Denda publishers b.v.
Model
BEST OF DENDA GAMES 13 - 5 PACK (AGE OF ADVENTURES: PLAYING THE HERO ALICE AND THE MAGIC GARDENS TWISTED LANDS: ORIGIN FARM TRIBE STONE AGE CAFE)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Age of Adventures, Playing the Hero: Een acteur gaat terug in de tijd en gaat de strijd aan tegen een legerkapitein die zijn zinnen heeft gezet op de troon van koning Maximus. Zoek naar de Crystals of Time, verzamel hulpbronnen en bouw vernietigde dorpjes weer op. Ontmoet een sprekend standbeeld, vecht met een reuze-spin en laat een krijger met een hart van steen tranen van vreugde huilen. Laat je verrassen in dit doldwaze time management spel, Stone Age Cafe: Word kok en run een eethuis in het stenen tijdperk! Bereid heerlijke gerechten en smakelijke drankjes, verdien geld en breid het eethuis uit. Red jouw volk van de hongerdood en word de held van de dag. Hou de buiken gevuld en de gemoederen tevreden in dit steengoede time management spel. Zorg ervoor dat het Stone Age café een succes wordt, Twisted Lands, Origin: Ontdek de oorsprong van het kwaad dat de Twisted Lands in zijn greep houdt in dit bloedstollende zoek en vind avontuur. Reis naar het duistere Tormente om een vrouw en haar zoon te redden maar wees op je hoede voor het kwaad dat zich ophoudt in duistere hoeken. Verken tal van angstaanjagend locaties terwijl je belaagd wordt door griezelige wezens. Er zijn maar weinig spellen zo griezelig als Twisted Lands, Origin. Alice and the Magic Gardens: Een slechte heks heeft al het fruit van de feeën gestolen. Vind het fruit dat in kleurige kluisjes verborgen zit en maak combinaties van identieke vruchten in dit uitdagende drie op een rij spelletje. Verdien genoeg punten om de levels te voltooien en ga na elk hoofdstuk de confrontatie met een slechterik aan. Ervaar een geheel nieuwe vorm van drie op een rij plezier en bevrijd het feeënrijkje. Farm Tribe: Laat je handen wapperen en bouw een prachtige boerderij midden in de jungle in dit fantastische time management spelletje! Huur personeel in en leer ze om huizen te bouwen, vissen te vangen en gewassen te telen. Zorg ervoor dat ze de kneepjes van het vak beheersen en bied ze een gedegen opleiding. Breid je boerderij uit met bijvoorbeeld een restaurant en creëer een paradijsje.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.