Best of denda games - deel 5
Best of denda games - deel 5

Best of denda games - deel 5

Vanaf:38,49

Haunted DomainsAls manager van een spookhotel ben jij belast met de eisen van een aantal grappige nachtwezens. Begeleid Sheila Sullivan als ze gasten incheckt, eten serveert, kamers schoonmaakt en speciale opdrachten uitvoert om de spookachtige gasten tevreden te houden.Koop magische upgrades waarme


EAN
8715181994735
Merk
Denda
Model
BEST OF DENDA GAMES - DEEL 5

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Haunted Domains


Als manager van een spookhotel ben jij belast met de eisen van een aantal grappige nachtwezens. Begeleid Sheila Sullivan als ze gasten incheckt, eten serveert, kamers schoonmaakt en speciale opdrachten uitvoert om de spookachtige gasten tevreden te houden.

Koop magische upgrades waarmee Sheila sneller kan werken, decoreer je hotel om aan de macabere smaak van je gasten te voldoen en roep de hulp van Igor in als de zaak uit de hand dreigt te lopen.

Gourmania 3: Zoo Zoom


Dit spel is het vervolg op de succesvolle eerste twee delen van Gourmania! Zoek alle ingrediënten voor heerlijke bourgondische en exotische gerechten bij elkaar en bereid prachtige gerechten. Help Victoria om de band met haar vader te herstellen door samen een keten van exotische restaurants op te zetten! Naast gerechten moet je ook warme kOffies schenken bij Bean Me Up en ijskoude traktaties serveren bij Beaches and Cream. Bouw tussen de levels door een dierentuin met de vijf dieren uit Victoria's familiewapen.

My Farm Life 2


Help Lisa bij het runnen van een dakboerderij, los unieke uitdagingen op en verbouw gewassen op het dak van de wolkenkrabbers boven de drukke winkelstraten! Dalende kijkcijfers en een gebrek aan nieuwe ideeën dwingen Lisa de hulp in te roepen van een nieuwe sponsor. Neem het op tegen de klok als je chilipepers oogst, hete saus maakt en je producten verkoopt. Verhoog je productie door middel van een efficiënte indeling, het aannemen van de juiste persoon en het upgraden van de machines. Bovendien verdien je prestaties voor de indeling van je tijd!

Rescue Frenzy


In dit nieuwe time management spel speel je een race tegen moeder natuur. Je krijgt met allerlei verschillende weersomstandigheden te maken; verschrikkelijke stormen, branden en aardbevingen.

Aan jou de taak om samen met dappere reddingswerkers de bewoners en de dieren van de dorpen te redden. Verzamel zoveel mogelijk middelen waarmee je vervolgens de ziekenhuizen, bruggen en centrales kan verbouwen maar pas op, het zal beslist een race tegen de klok worden!

Hidden World


Een boosaardige tovenaar heeft een vredelievend koninkrijk aangevallen en een spoor van vernietigingen achtergelaten! Jouw missie: verzamel de goede krachten en bouw het land stad voor stad weer op! Als je de grondstOffen verzamelt die je nodig hebt, moet je ook de volgelingen van de tovenaar afweren en power-ups toepassen op de werkers om de renovaties op tijd af te krijgen. De burgers van Hidden World rekenen op jou, dus stel ze niet teleur!

SYSTEEMEISEN  • Besturingssysteem: Windows XP/Vista/7

  • Processor: 1.6 GHz

  • Geheugen: 512 MB RAM

  • DirectX: versie 9.0 Of hoger

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.