Best of denda games - 6 pack
Best of denda games - 6 pack

Best of denda games - 6 pack

Vanaf:16,00

Snark Busters: Welcome to the ClubGa mee met Kira als ze ontsnapt uit het huis van haar rijke, zorgzame vader en op zoek gaat naar de "Snark". Zorg ervoor dat je uit de handen van de detective van haar vader blijft door vele puzzels en mini-games op te lossen.Twisted Lands: Shadow TownWaarom gaat je


EAN
8715181994865
Merk
Denda
Model
BEST OF DENDA GAMES - 6 PACK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Snark Busters: Welcome to the Club


Ga mee met Kira als ze ontsnapt uit het huis van haar rijke, zorgzame vader en op zoek gaat naar de "Snark". Zorg ervoor dat je uit de handen van de detective van haar vader blijft door vele puzzels en mini-games op te lossen.

Twisted Lands: Shadow Town


Waarom gaat je hart sneller kloppen als je in een donkere kamer kijkt? Waardoor gaan je nekharen overeind staan als er iets onzichtbaars in je oren fluistert? En waarom spring je op als je iets in je ooghoeken ziet wat er niet hoort te zijn? Deze game zal je speurvaardigheden op de proef stellen.

Magic Encyclopedia: Illusions


Om de vijand te verslaan moet Catherine een manier zien te verzinnen hoe ze zich kan verplaatsen tussen realiteit en fictie om uitdagende puzzels en raadsels op te lossen in Magic Encyclopedia: Illusions!

Joan Jade and the Gates of Xibalba:


Speel de rol van Joan Jade, archeologe van het jaar en zorgzame moeder, als ze op zoek gaat naar verborgen voorwerpen, breinbrekende puzzels oplost en de ene minigame na de andere voltooit. Onderzoek prachtige locaties en onthul een spannend verhaal!

The Treasures of Mystery Island: The Gates of Fate


Als de "Gates of Fate" Alex en Lisa terug in de tijd sturen, allebei naar een ander decennium, moeten ze uit zien te vinden hoe ze naar elkaar en naar het heden terug kunnen keren voordat de onrustige vulkaan zal gaan uitbarsten. Help Alex en Lisa tijdens dit spannende avontuur!

Farm Frenzy 3: Madagascar


Voedt leuk geanimeerde dieren op zoals tropische vogels, olifanten en waterbuffels! Bouw en gebruik nieuwe gebouwen en produceer volledig nieuwe producten in de 90 uitdagende levels. Geniet van je reis en ga de uitdaging aan!

Meer over deze collectie:  • De 6 beste Denda games in 1 box

  • Drie verschillende genres:

  • Avontuur

  • Zoek-en-vind

  • Time management

  • Nederlandstalige spellen

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.