Beetle junior 3
Beetle junior 3

Beetle junior 3

Vanaf:13,99

Beetle Ju is terug ! En gaat ditmaal dieper onder grond om de kleine kevertjes te zoeken die gegijzeld zijn. Jij kan hem helpen zijn kleintjes te zoeken en ze in veiligheid te brengen. In Beetle Ju 3 zijn er nieuwe extra's vijanden en heel veel nieuwe puzzels toegevoegd!Hou jij van games die lang du


EAN
8716051021360
Merk
Intenium
Model
BEETLE JUNIOR 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Beetle Ju is terug ! En gaat ditmaal dieper onder grond om de kleine kevertjes te zoeken die gegijzeld zijn. Jij kan hem helpen zijn kleintjes te zoeken en ze in veiligheid te brengen. In Beetle Ju 3 zijn er nieuwe extra's vijanden en heel veel nieuwe puzzels toegevoegd!

Hou jij van games die lang duren? Zet je dan maar schrap, want Beetle Ju 3 heeft het ongelooflijke aantal van 120 verschillende levels! De puzzel-actie met een spannende verhaallijn geeft je een breed scala aan onvergetelijke karakters om voor altijd in je hart te sluiten.

Met drie verschillende spelmodi en gesproken dialogen is Beetle Ju 3 een goed verzorgde puzzelgame. Met vijfentwintig objecten, drie aparte vijandentypes en vier wapens houdt deze game je heel wat avondjes zoet. Kun jij alle verborgen schatten vinden?

Beetle Ju 3 is heerlijke actie en puzzel-gameplay in een grappige jasje!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.