Be rich
Be rich

Be rich

Vanaf:6,72

Wie droomt er niet van veel geld en een leven waarin je alles kunt veroorloven? In Be Rich! moet jij met je bouwbedrijf zoveel mogelijk geld verdienen door allerlei projecten in de stad te realiseren. Kun jij het imperium opbouwen waar Donald Trump alleen maar van kan dromen?In Be Rich! bouw je huiz


EAN
8716051043621
Merk
Big fish
Model
BE RICH

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wie droomt er niet van veel geld en een leven waarin je alles kunt veroorloven? In Be Rich! moet jij met je bouwbedrijf zoveel mogelijk geld verdienen door allerlei projecten in de stad te realiseren. Kun jij het imperium opbouwen waar Donald Trump alleen maar van kan dromen?

In Be Rich! bouw je huizen, flats, stadions en zelfs complete buurten in jouw stad. Zorg dat je huurders tevreden blijven door grote winkelstraten neer te zetten. Natuurlijk moeten er ook allerlei sociale voorzieningen aanwezig zijn om de inwoners een goed leven te geven.

Het onderhouden van gebouwen en voldoen aan de verwachtingen van de opdrachtgever is ook belangrijk in Be Rich! Met unieke upgrades kun je elk gebouw een eigen twist geven en voorkom je een saai landschap. Het oog wil ook wat in Be Rich!

Maak fantastische steden terwijl je al je doelen bereikt, een nette winst draait en rijker dan ooit wordt in Be Rich!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.