Battlefield 3: close quarters - code in a box
Battlefield 3: close quarters - code in a box

Battlefield 3: close quarters - code in a box

Vanaf:11,10

Let op: Basis spel van Battlefield 3 is vereist om de uitbreiding Close Quarters te kunnen spelen!Battlefield 3: Close Quarters bevat niet het spel op een disc, maar een code om de uitbreiding voor het schietspel Battlefield 3 online te kunnen downloaden. Een internetverbinding is dus vereist!Battle


EAN
5030946104529
Merk
Electronic arts
Model
BATTLEFIELD 3: CLOSE QUARTERS - CODE IN A BOX

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Let op: Basis spel van Battlefield 3 is vereist om de uitbreiding Close Quarters te kunnen spelen!

Battlefield 3: Close Quarters bevat niet het spel op een disc, maar een code om de uitbreiding voor het schietspel Battlefield 3 online te kunnen downloaden. Een internetverbinding is dus vereist!

Battlefield 3: Close Quarters is een uitbreiding. Het schietspel Battlefield 3 wordt dankzij Close Quarters voorzien van nieuwe online multiplayer maps (Ziba Tower en Dunya Fortress) en nieuwe wapens die je ook in de main game kunt gebruiken!

De Battlefield-serie is terug van weggeweest. Met Battlefield 3 is eindelijk de grootschalige oorlogvoering terug. Deze keer kan alles in de omgeving kapot, zijn alle voertuigen te beklimmen, wapens te gebruiken en heb je genoeg online en computergestuurde vijanden om je kogels op af te vuren!

Het verhaal van Battlefield 3 neemt de speler mee naar het Iraanse Teheran, naar Sulaymaniyah in Kurdistan te Irak, naar Parijs en naar New York. Strijd wordt overal gevoerd en dat laten de makers van Battlefield 3 duidelijk zien. Het verhaal hoef je niet in je eentje te doorlopen, maar dit kan ook via het internet samen met een vriend.

Battlefield 3 draait om de authentieke ervaring van oorlog. Daarom heeft het bedrijf achter de game de moeite genomen om het mogelijk te maken alles kapot te maken. Bovendien heeft het alle geluiden uit de game zelf opgenomen. Zo klinkt een tank op afstand anders dan van dichtbij, en daar hebben de makers dan ook rekening mee gehouden.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.